Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány éves korotokra tervezitek...

Hány éves korotokra tervezitek a családalapítást? Különköltözést? Esküvőt? Gyerekeket? Mik lesztek, ha nagyok lesztek? Hol fogtok élni? Hány gyereketek lesz, és hogy fogjátok őket hívni?

Figyelt kérdés
Vagyis minden, amit le szeretnétek írni a felnőtkorotokkal, céljaitokkal, legfurcsább álmaitokkal kapcsolatban!
2011. jan. 26. 21:26
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
nem tervezek előre, felesleges. viszont ami a tanulmányaimat illeti, szeretnék kriminál pszichológus lenni (: bár ez is alakulhat még..
2011. jan. 27. 20:20
 22/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm az újabb válaszokat! Nagyon érdekes dolgokat írtok, elgondolkodtató.... : ) Mindenki megkapta a "zöld kezet", és remélem, hogy még sokan írtok! Majd a végén megírom én is, hogy én hogyan képzelem az életemet....
2011. jan. 27. 20:41
 23/42 anonim ***** válasza:

Fúúú... Biztos vagyok benne, hogy nem így fog alakulni, de azért leírom^^

A különköltözést valahogy 20 és 23 éves korom között tervezem. Először egy kis lakásban szeretnék élni egyedül, aztán összeköltözve a barátommal (remélem addigra lesz valakim, mert jelenleg szingli vagyok).

Esküvőt 25 éves korom körül szeretnék, utána pedig az első babát, ezt már nem a lakásba, hanem egy kertvárosi házban:) 3 gyereket szeretnék, lehetőleg lányokat. Az egyiknek biztosan Polett lesz a neve, mert az a kedvencem^^

Az álmom az, hogy legyen egy saját ruhaszalonom, ahol magam varrjak minden ruhát:)

2011. jan. 27. 20:56
 24/42 anonim ***** válasza:
57%
Nem tervezek csaldot :P A haverjaimmal fogunk egy házban lakni :D
2011. jan. 27. 23:13
 25/42 anonim ***** válasza:
53%

Elnézést kérek,de leírom a lányomat ha nem gond.(15,5 éves)

Korán szeretne szülni,és Én mint az édesanyja úgy érzem hogy így lesz,mivel szerintem a párjával tökéletesen összeillenek, remélem együtt lesznek még sokáig.Különköltözés kb 22, esküvőt nem nagyon szeretnének,2-3 babát, ha úgy történik akkor 2 fiú egy lány Barnabás Vanda Fatima :-)

A többit csak Ő tudja :-)

Én örülnék ha minden sikerülne neki, és úgy hiszem hogy ehhez a neveléstől kezdve mindent megtettem :-)

42.N ( És még egyszer elnézést.)

2011. jan. 28. 09:49
 26/42 A kérdező kommentje:
Semmi baj, felnőttek válaszát is szívesen olvasom!
2011. jan. 28. 17:30
 27/42 anonim ***** válasza:

Biztos változik majd, de:

Kb. olyan 20 éves koromra tervezem az elköltözést egy kisebb panelba (sosem álmodoztam nagy házról... azt sokat kéne takarítani!). Nekem Budapest tökéletesen megfelel, így legalább gyakran látogathatom a szüleimet. (Szegények, azt hiszik megszabadulhatnak tőlemX3)Grafikus szeretnék lenni, vagy festő. Ami az érdekes, hogy gyereket talán szeretnék (de azt is minimum 30 évesen), de férjet nem. O.O

2011. jan. 28. 20:34
 28/42 anonim ***** válasza:

én 16 éves koromban költöztem el otthonról a barátomhoz, esküvöt nem akarok semmi értelme nincsen, gyereket már tervezzük, max2. nemtudom mi lehetnék, igazából itt nincs semmilyen lehetőség (pénz miatt is), szeretem a gyerekeket érdekel a gyermekpszichológia és a szexuálpszichológia, de szerintem zenetanár(nő) leszek:D

majdnem19L

2011. jan. 29. 17:52
 29/42 anonim ***** válasza:

18 évesen már különköltöztem, egy éve pedig a párommal lakom.

Jó lenne, ha 2-3 év múlva lenne már esküvő, ha végeztem az egyetemmel. Első baba is ugyanekkor.

Nem tudom, mi leszek először jó lenne egy hivatalban dolgozni, utána valami saját vállalkozás.

3 gyereket szeretnénk, ha lehet két fiút és egy lánykát. :)

2011. jan. 30. 14:34
 30/42 anonim ***** válasza:
46%
Haverokkal lakni?:D fasza, csak nehogy összeverekedjetek az utolsó üveg sörön, meg az utolsó szál cigin:D és midnig legyen ledumálva hogy éppen kié az xbox:D
2011. febr. 2. 10:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!