Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány éves korotokra tervezitek...

Hány éves korotokra tervezitek a családalapítást? Különköltözést? Esküvőt? Gyerekeket? Mik lesztek, ha nagyok lesztek? Hol fogtok élni? Hány gyereketek lesz, és hogy fogjátok őket hívni?

Figyelt kérdés
Vagyis minden, amit le szeretnétek írni a felnőtkorotokkal, céljaitokkal, legfurcsább álmaitokkal kapcsolatban!
2011. jan. 26. 21:26
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy ennyien válaszoltatok!

Én is elég fiatal vagyok, viszont azon nagyon meglepődtem, hogy többen is írták, nem akarnak sem házasságot, sem gyereket. Persze ezt nem rosszból írtam, csak meglepődtem egy kicsit...

2011. jan. 27. 17:25
 12/42 anonim ***** válasza:
59%
Nem akarok egy gyereket sem, a házasság meg nem foglalkoztat annyira, de nincs ellene kifogásom sem. Mindig hülyének néznek, hogy nem akarok gyereket, de tudom, hogy nem lennék képes feleősséget válalni valaki iránt, és úgyis csak elbasznám az életét, mert tipikusan olyan vagyok, akinek önmaga az első. Gáz, próbáltam változtatni rajta, nem ment.Meg egyébként is, én egy kiskutyát sokkal aranyosabbnak tartok, mint egy gyereket, szóval valami tutira nem oké velem. Egyébként meg külföldre szeretnék menni, Amerikába, filmes sminkesnek, maszkemsternek, vagy lakberendezőnek, emellett hobbiként állatokat mentenék
2011. jan. 27. 18:12
 13/42 anonim válasza:
100%

én vidéken szeretnék élni valami nagyváros mellett

majd középsuli után költöznék külön egyetem miatt

házasság: 22-25

gyerek: 24-26

2 gyereket szeretnék egy fiút és egy lányt: Dávid és Noémi

és véndéglátóiparban szeretnék dolgozni... szállódára gondoltam. nem étterem

15/L

2011. jan. 27. 18:15
 14/42 anonim ***** válasza:
89%

hát elég korai,de a tervek ezek:

családalapítás:26-27 körül

különköltözés:18,egyetemre szeretnék menni Pestre

esküvő:22-24

gyerek:26-27 éves korom körül egy lányt,majd egy fiút,és még egy lányt,már nevek is vannak:D Izabella,Benjamin,Emma

gyerekorvos szeretnék lenni,és egy kisvárosban szeretnék élni

2011. jan. 27. 18:22
 15/42 anonim ***** válasza:
54%
Gyereket semmiképpen sem szeretnék, emiatt engem itthobn a szülők hülyének is néznek, még a feleség se biztos, elég egy élettárs, vagyis egy barátnő, a házasság csak egy vacak papír...:D Egyébként egy átlagos életszínvonalat szeretnék, hoyg a szeretteimnek mindent megadhassak, amit csak szeretnének, és valamilyen fegyver erőnél szeretnék szolgálni, de gyereket nem akarok vállani ilyen rohadt egy világban:D XD am 15/F
2011. jan. 27. 18:42
 16/42 anonim ***** válasza:
50%

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:12

utolsó vagyok, én is dettó pont ezeket néztem még, csak ugyebár amerikába nehéz a bemenetel mostanság, de a filmek engem is nagyon foglalkoztatnak, vagy valami fegyveres erőnél szolgálni, vagy pedig ez a lehetsőég, amit te hozál fel:D XD

2011. jan. 27. 18:44
 17/42 anonim ***** válasza:
50%
Utolsó vagyok, esetleg még egy bárt, vagy kocsmát tudnék elképzelni munkahelynek, mint tulajdonos:D
2011. jan. 27. 18:45
 18/42 anonim ***** válasza:
74%

Minek tervezzek ennyire előre?

Kb a jövőhetemet nem lehet megtervezni,hogy úgy alakuljon ahogy akarom,mert valami váratlan helyzet úgyis közbe fog jönni..

Most eldöntöm,hogy Béla meg Jóska lesz a gyerekem neve a férjem meg azt akarja,hogy Noel vagy Zalán legyen akkor meg mivan??Fölöslegesen tervezgettem,meg ebből úgyis csak csalódások születnének :D

14l

2011. jan. 27. 19:16
 19/42 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont, de azért kellenek tervek is, amik nem valósulnak meg,csak a nyúgdíjas éveid alatt:D:DxDxD
2011. jan. 27. 19:18
 20/42 anonim ***** válasza:

Különköltözést 18 éves koromra, esküvőt kb 26-27, gyereket 32 körül, orvos szeretnék lenni (onkológus vagy gyermekorvos), San Diegoban vagy Seattle-ben szeretnék élni és egy gyereket szeretnék, akinek nem tudom, mi lenne a neve:) De mindegy, hogy fiú vagy lány, amíg egészséges.

17/L

2011. jan. 27. 20:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!