Miért ilyenek a mai fiatalok? Tisztelet a kivételnek! Nem értem, nem tanulnak, pofáznak az órán stb. ez mire jó?
Ezt leginkább a fiúkon vettem észre.A vagány lányokkal általába jóba vagyok(4-5vagány lányból 3al jóba vok.)De a fiúkkal nem,így esélyem sincs ismerkedni,mert ha vki tanul,"jó kislány" az órán,nem cigizik,piál bulizik akkor az lúzer...szerintük.már vágyom a szerelemre,de ha lenéznek ezért akkor sose lesz pasim:(tudom,hogy várjak meg minden de nagyon nehéz...Mit tegyek,én SZERINTÜK AMOLYAN "JÓKISLÁNY VAGYOK",pedig egyáltalán nem mondanám magam annak(órán az 1. padba röhögök stb.ha kell puskázok meg minden.).tanácstalan vok,mit tegyek?
14/L
1000-szer köszönöm.
El sem tudjátok hinni,mennyit segítettek.:)
utolsó:
oké,köszi:) mindjárt megírom!:D
Mert a tanárok is állatok .. tiszt kivétel..
Milyen tanár az aki órán arról pofázik h ne cigizz.. közben meg a saját osztályának árulja a cigit az illegális boltjában.. ?
12/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!