Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyenek a mai fiatalok?...

Miért ilyenek a mai fiatalok? Tisztelet a kivételnek! Nem értem, nem tanulnak, pofáznak az órán stb. ez mire jó?

Figyelt kérdés

Ezt leginkább a fiúkon vettem észre.A vagány lányokkal általába jóba vagyok(4-5vagány lányból 3al jóba vok.)De a fiúkkal nem,így esélyem sincs ismerkedni,mert ha vki tanul,"jó kislány" az órán,nem cigizik,piál bulizik akkor az lúzer...szerintük.már vágyom a szerelemre,de ha lenéznek ezért akkor sose lesz pasim:(tudom,hogy várjak meg minden de nagyon nehéz...Mit tegyek,én SZERINTÜK AMOLYAN "JÓKISLÁNY VAGYOK",pedig egyáltalán nem mondanám magam annak(órán az 1. padba röhögök stb.ha kell puskázok meg minden.).tanácstalan vok,mit tegyek?

14/L

2009. febr. 4. 18:39
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

1000-szer köszönöm.

El sem tudjátok hinni,mennyit segítettek.:)

2009. febr. 23. 18:47
 12/19 anonim ***** válasza:
hagyd rájuk mindenki magábol indul ki am én is ilyen vok
2009. febr. 25. 22:03
 13/19 anonim ***** válasza:
79%
Szia! Először is: ez nagyon jó, hogy ennyire belátod. De: minek kell órán röhögni, meg ilyesmik? Én 16 éves vagyok, színötös tanuló, és ha már használjuk ezt a "vagány" kifejezést: én az vagyok, mondhatni, hogy az elitbe tartozom, és tudod, hogy miért? Mert jól tanulok, értelmes vagyok, minden órán figyelek, és előbbre viszem a többieket. Sajnos az általános iskolás osztályomban nálunk is ez volt a menő, szívassuk sírásig a tanárt, de itt, gimiben tudod, hogy micsoda? Aki rosszul tanul, az gáz, lúzer, idióta, aki jól, és tényleg normális, az pedig a vagány. (persze én is járok bulizni, néha mértékkel iszom alkoholt /tudom, hogy egyáltalán nem helyes/, de szerintem ezektől függetlenül büszke lehetek magamra.) Ha mákod van, olyan osztályba kerülsz, ahol a tudás a kulcs a "vagánysághoz" :) de ha nem is, Te ne add fel. Ilyeneknek akarsz a szemében menő lenni?
2009. márc. 14. 17:29
 14/19 anonim válasza:
29%
Én egy "jó kisfiú" vagyok, hasonló problémákkal. Add meg az MSN-ed privát e-mailben és meg is beszélhetjük.;D
2009. ápr. 3. 20:18
 15/19 A kérdező kommentje:

utolsó:

oké,köszi:) mindjárt megírom!:D

2009. ápr. 5. 18:53
 16/19 A kérdező kommentje:
na de milyen címre?nincs kint a "privát levél írása.." cucc:s
2009. ápr. 5. 18:54
 17/19 anonim válasza:
ja bocs tehát: verojozsef@citromail.hu az msn-em
2009. ápr. 10. 12:29
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

Mert a tanárok is állatok .. tiszt kivétel..

Milyen tanár az aki órán arról pofázik h ne cigizz.. közben meg a saját osztályának árulja a cigit az illegális boltjában.. ?

12/f

2009. nov. 28. 16:52
 19/19 anonim ***** válasza:
Mi lett azóta? :)
2015. okt. 8. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!