Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem féltek attól hogy gimiben...

Nem féltek attól hogy gimiben nem lesznek barátaid és egyedül leszel?

Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 20:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nem. könnyen barátkozom, csak elég nehezen nyílok meg új emberek előtt. kellett egy kis idő amég a haverokból legjobb barátok lettek, de most harmadikban (gimiben:D) a két legjobb barátnőmmel elválaszthatatlanak vagyunk (:
2011. jan. 22. 14:21
 12/17 anonim ***** válasza:
hááát, én nem féltem, mikor év eleje volt (pedig koleszos is vagyok), és hál'istennek találtam egy olyan barátnőt, aki tökre lelki társam, de egyébként is sok barátom van, mindig is társasági ember voltam. :)
2011. jan. 22. 15:59
 13/17 anonim ***** válasza:
nyugi mindenkinek!Én dadogok(most már nem annyira de éb elején eléggé gáz volt) és mégis vanna barátaim
2011. jan. 22. 17:30
 14/17 anonim ***** válasza:

A középsuliban ne várj életreszóló barátságokat. Az emberek 90%-a kétszínű, kibeszél téged a hátad mögött, stb

Én tök jól álltam a dolgokhoz, "humoros vagyok, jófej" (állítólag..), és nincs 1 barátom sem. átlátok rajtuk, év elején nekem beszélték ki a többi emberkét, azt, aki állítólag a legjobb barátnőjük..

Undorítóak. Nekem nincs szükségem rájuk, felszínesen elbeszélek pár emberrel, a többi nem érdekel.

Amúgy 10.-es vagyok, szóval 2. év így.. És nem, nem zavar, jó nekem így. :)

15/L

2011. jan. 22. 19:24
 15/17 anonim ***** válasza:
De :(
2011. jan. 22. 20:39
 16/17 anonim ***** válasza:

én féltem, de ez is megoldódott (:

sosem voltam az a fajta lány, akinek sok barátja volt, mondjuk úgy, hogy egypár emberrel jóban voltam, és volt 2 igazi barátom.

ahova mentem, ott nem ismertem senkit, a barátaim is másik iskolába járnak. egyébként kollégista vagyok, most sincs sok barátom, de akiket a barátaimnak mondhatok, azokról tudom, hogy mindig számíthatok rájuk! (:

2011. jan. 23. 13:08
 17/17 anonim válasza:
Én szeptemberben megyek gimibe!Én eléggé félek ahhoz képest hogy 15 embert ismerni fogok de mégis tartok tőle egy kicsit.
2011. júl. 2. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!