Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha nem lennének...

Mit tennél, ha nem lennének barátaid mert nem vágynál barátokra, és csak egyedül éreznéd magad jól?

Figyelt kérdés
2008. dec. 5. 19:55
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Egyszerű, egyedül lennék. Jelenleg nekem sincsenek barátaim. Régen voltak, mindig lejártunk focizni, mindig csengettek, hogy menjek le a pályára. Egy nap meguntam és mondtam h most nem, aztán egyre többet volt ez és a végén már nem is jött senki és azóta se jön. És hát mit mondjak, így se jó, meg úgy se. Nem tudom mit mondjak. :S
2008. dec. 5. 19:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

semmit.a kérdésedben benne a válasz is.nem lennének barátaim mert nem vágynék barátokra.tehát valószínűleg nem is foglalkoztatna a kérdés hogy mit tegyek nélkülük.

legalább is azt én nem hiányolom amit nem akarok.szerintem ezzel más is így van.

2008. dec. 5. 20:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A barátok nagyon fontosak az ember életében.remélem ez később majd változni fog..de ha te igy érzed jol magad..
2008. dec. 5. 22:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Hidd el, barátok nélkül sokkal rosszabb... Inkább mond meg nekik őszintén, ha magányra vágysz, akár egy hétig, hónapig, de ne szakítsd meg a barátságot mert nagyon meg fogod bánni, hidd el!
2009. febr. 24. 14:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem nagyon kevés barátom van akik messze is laknak tölem, nagyon ritkán találkozok velük. Iskolában pedig kinéznek, mert én nem állok be a "menő" lányokhoz kefélni, bandázni stb. Én megszoktam már, hogy egyedül vagyok szinte mindig, és már bajom van ha valaki hozzámszol, annyira megszoktam... Szoval, nagyon fontos hogy legyenek barátaid, mert könnyen "remetévé" válsz szerintem..

2009. márc. 26. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!