Nem féltek attól hogy gimiben nem lesznek barátaid és egyedül leszel?
Én nem félek,mert tök sok mindenkit ismerek és tudom,hogy kik lesznek az osztályban,vagyis csak azokat,akikkel beszélek.
De ne félj ettől,mert ha pozitívan viselkedsz,hülyéskedsz,mosolyogsz,akkor tuti,hogy rengeteg haverod lesz :D
én az 1. gimimben tök egyedül maradtam...lettek volna barátaim, be kösz, belőlük nem kértem :s (nem miattuk váltottam sulit)
A második gimimben már voltak barátaim..
Ismét egy újabb gimi váltás... külföldön vagyok... nincs sok barátom, de elvagyok mindenkivel... fél éve vagyok itt, nem rossz, de azért annyira nincs Legjobb Barátnőm...
én 5.ben mentem át gimibe.
háát.nemigazán féltem,mert még jött 2 bnőm.
bár már az egyik megváltozott,s nem vunk olyan jóba.
és lett egy bnőm akivel mindig megértjük egymást,imádom :D :D
Az utolsó válaszolót nagyon sajnálom !! :( de lehet,hogy optimistán mentél át,de van valami rossz benned pl. nincs humorod,mindenen megsértődsz,stréber vagy, pic*ásan öltözködsz stb.stb. :) keresd meg,hogy van-e valami hibád,és próbáld azt tompítani :) de maradj ugyanilyen optimista,és nevess sokat :DD
huu ez a tanács úgy tünt mintha felnőtt lennék :)de egyáltalán nem :D még csak 13 vagyok,de ismerkedésben 5*-os :DD én is kicsit félek a gimitől,na ki nem ??
Én a legjobb barátnőmmel megyek át,aki már 1-ső óta a BFF-em :)én főleg attól félek,hogy mondjuk őt felveszik engem meg nem ( vagy fordítva).
mellesleg 7-dikes vagyok,szóval nekem még van 1 évem !! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!