Nem érzed egyedül magad? Van olyan ember, akivel mindent meg tudsz beszélni? Vannak nagyon jó barátaid, olyanok, akik 100%-ig megértenek téged?
Szia!
Én egyedül érzem magam,mert mindenki aki volt barátnőm,rettenetesen megváltoztak és teljesen "elribancosodtak" ha érted mire gondolok?:S
Amúgy én is olyan vagyok,mint te én is komoly vagyok nagyon és lehet,hogy velem meg ez a baj!
Sokkal érettebbnek érzem magam az osztálytársaimnál,mondjuk ők meg teljesen egy óvodás szintjén vannak.:S
Van ugyan egy barátnőm,de ő nem sz osztálytársam és vele sem tudok mindent megbeszélni.Leginkább a barátommal szoktunk mindent megbeszélni.
És a másik kérdésedre is válaszolva...Én nagyon egyedül és magányosnak érzem,magam.:S
=(
Üdv!
Én nem érzem egyedül magam és nagyon örülök ennek, hát három legjobb barátnőm van, akikkel mind sok mindent megbeszélhetek. Hmmm..hát, nem mondanám egyiket se legjobb barátnőmnek, de mind a hárman így együtt teszik a tökéletes barátnőt, mindegyik tud valamiben segíteni vagy tanácsot adni. Ma például az egyik különösen közel került hozzám, olyan jót beszélgettünk, talán vele vagyok a leghasonlóbb, de a másik kettőt is nagyon szeretem. Soha nem szoktunk vitatkozni vagy veszekedni, legalábbis eddig nem volt rá példa. Remélem nem is lesz. Nagyon örülök ennek. Ha 5-6 évvel ezelőtt kérdezik meg ugyanezt, teljesen más lett volna a válaszom. Akkor ugyanis egysem volt. :( De őket többet nem hagyom. :)
Minden pasinál fontosabbak. De szerencsére ebbe nem szólnak bele, max akkor, ha a véleményük kérdezem. :D
Én egyáltalán nem érzem magam egyedül.
Van egy csodálatos barátom, akivel mindent meg lehet beszélni, mindenben segít nekem:)
Van a legjobb barátnőm, akivel szintén mindent meg lehet beszélni, a legapróbb részletekig.
Aztán van pár fiúhaverom, akikkel rengeteget lehet ökörködni:D Nevetünk, szórakozunk a suliban nagyon sokat:)
És van egy úgymond csapatunk az osztályban, hatan csajok:) Imádjuk egymást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!