Most ezért mért kell lenézni, mert én nem "kocsmázom"?
Aki ezért lenéz az az ő szegénységi bizonyítvány. Ne foglalkozz velük, keress olyan barátokat, akik hozzád hasonlóan gondolkodnak.
Én sokat járok szórakozni, de nem kocsmába, inkább a falusi bálokat részesítem előnyben. Ott kultúráltanlehet szórakozni, táncolni és beszélgetni, mert halljuk egymás hangját.
Am én is szeretem a sört, de nem iszom magam le a sárga földig :D, mert akár fiú, akár lány undorítónak tartom a részegséget.
18/L
16:06
pontozzatok le HA IGAZ
ezért sírsz... gondolom se pasid sincs nem is volt..
Félre értettetek:) Engem hívnak minden hétvgén elis engednének..Csak van annyi eszem,hogy nem megyek el:D És 14 évesen hova legyen pasim? Járjon végig rajtam a fél város?!
ha el is engednek akkor miért nem mész napi 16 órát bizot nemtanulsz...
"14 évesen hova legyen pasim? Járjon végig rajtam a fél város?!"
egy kapcsolat legyen úgy 6 hónap szóval egy évben 2 pasi.. 4 év alatt 8 pasi az még nem a fél város ( ha nem 16-an laktok a VÁROSBAN)
Nem mindegy neked,hogy mit csinálnak?Szerény véleményem szerint csak irigykedsz.Mivel írtad,hogy inkább tanulsz.Akkor téged nem is hívnak?Vagy ezt nem értem.
Kicsit engedd el magad.Nem kell lerészegedni,de abban semmi rossz nincs,ha néha beül egy társaság és isznak egy sört,meg elszívnak egy cigit,miközben jól érzik magukat egymással.Feltéve,ha más programjuk is van.Mi például szoktunk menni máshova is,de tegnap elmentünk és kicsit többet ittunk,felvételit megünneplés címszóval.Mindenre emlékszek,nem csináltam semmi olyat amit nem akartam volna,nem hánytam,csak jól éreztem magam.Ezen kívül néha elszívok egy füves cigit,és semmiféle bűntudatom nincs miatta,nem érzem magam se menőbbnek,se kisebbrendűnek.Amúgy meg jól tanulok,sportolok,van hobbim,semmi gond nincs velem.És ez így van a barátaimmal is.Nekem ez a véleményem.Semmi gond nincs addig,amíg a gyerek nincs mindenhétvégén matt részegen a kocsmában.
14L voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!