Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most ezért mért kell lenézni,...

Most ezért mért kell lenézni, mert én nem "kocsmázom"?

Figyelt kérdés
Most őszintén..Elegem van! mai fiatalok beülnek a kocsmába abba a büdös bagós szagba isznak! :@ És ott érzik jól magukat! Még elnézem ha egy baráti társaság beül..17-18 évesek de egy kis 14-16 éves gyerek mit keres a kocsmában..Najó még nézzük el eztis..De az már egy kicsit fölháborító hogy déltuán 4 től egészen másnap 2ig otvannak..Hol van ilyenkor a rendőrség? És akkor én vagyok a gáz mert nem járok kocsmába 14 évesen? És lány létükre beülnek a kocsmába és isznak..Már nemazért de hogy néz ki egy nő kezében a sör? És én béna vagyok mert nemvagyok a kocsmában,és hogy én inkább tanulok..Tejóég hol van a világ?:@ 14/L
2011. jan. 21. 14:27
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Túlságosan általánosítasz. Az igaz, hogy tényleg túl sokan és túl korán és túl sokat vannak a kocsmákban, és hogy az az egyetlen szórakozási formájuk, viszont egy nő miért ne ihatna sört, ha azt szereti? Én meg fiú vagyok, és szeretem a likőrt. Na és? Utáom ezeket az "a fiú nem cisnálja ezt, a lányok nem csinálják azt" sztereotípiákat.

Az viszont tényleg gáz, ha valaki gáznak gondolja a másikat, mert ő nem jár kocsmázni. Ilyen esetben javalom, szark le őket...most komolyan, leállsz az ilyeneken idegeskedni?

2011. jan. 21. 14:38
 2/20 anonim ***** válasza:
Ne törődj velük! Te vagy az okosabb, méghozzá sokkal okosabb, hogy így gondolkozol! Őszintén tisztellek és becsüllek érte, mert azt is érdemled! Keress olyan barátokat, akik olyannak szeretnek, amilyen vagy!!!
2011. jan. 21. 14:38
 3/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:) Igyekszem olyan barátok után kutatni akik velem egy szinten vannak:)

És első válaszoló: Persze természetes hogy egy nő szereti a sört és iszik de az nő:) És nemegy 15 éves lány aki az üvegből issza és totál részeg;) Én így értettem a sörös dolgot:)

2011. jan. 21. 14:43
 4/20 anonim ***** válasza:

Ja, igen, a részegség az más. Bár nincs igazán nagy különbség, ha a 15 éves fiúk vagy lányok részegek, mindkettő jellemzi őket eléggé...

első

2011. jan. 21. 14:46
 5/20 A kérdező kommentje:
Hát ez meg a másik:)Amúgy te hány éves vagy? Szeretnék valamit kérdezni:)
2011. jan. 21. 14:47
 6/20 anonim ***** válasza:
17. Mit szeretnél kérdezni? :D
2011. jan. 21. 14:48
 7/20 A kérdező kommentje:
Privát..Oké?
2011. jan. 21. 14:50
 8/20 anonim ***** válasza:
Hú, milyen kérdés lesz ez :D Oké, írj privátot akkor.
2011. jan. 21. 14:51
 9/20 A kérdező kommentje:
Inkább megirom ide:D
2011. jan. 21. 14:52
 10/20 A kérdező kommentje:
Elküldtem:)
2011. jan. 21. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!