Most ezért mért kell lenézni, mert én nem "kocsmázom"?
Túlságosan általánosítasz. Az igaz, hogy tényleg túl sokan és túl korán és túl sokat vannak a kocsmákban, és hogy az az egyetlen szórakozási formájuk, viszont egy nő miért ne ihatna sört, ha azt szereti? Én meg fiú vagyok, és szeretem a likőrt. Na és? Utáom ezeket az "a fiú nem cisnálja ezt, a lányok nem csinálják azt" sztereotípiákat.
Az viszont tényleg gáz, ha valaki gáznak gondolja a másikat, mert ő nem jár kocsmázni. Ilyen esetben javalom, szark le őket...most komolyan, leállsz az ilyeneken idegeskedni?
Köszönöm a válaszokat:) Igyekszem olyan barátok után kutatni akik velem egy szinten vannak:)
És első válaszoló: Persze természetes hogy egy nő szereti a sört és iszik de az nő:) És nemegy 15 éves lány aki az üvegből issza és totál részeg;) Én így értettem a sörös dolgot:)
Ja, igen, a részegség az más. Bár nincs igazán nagy különbség, ha a 15 éves fiúk vagy lányok részegek, mindkettő jellemzi őket eléggé...
első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!