Miért kell lenézni ebben az esetben?
Nálunk a kislányom születése óta úgy van, hogy a férjem is felkel éjszaka. Eleinte kétszer kelt a pici, először a férjem kelt és etetett, másodszor pedig én. Most már csak egyszer kel, és azt az egyet a férjem bevállalta.
Így én kelek reggel 6-fél 7-kor, onnantól én vagyok itthon egész nap, a férjem megy dolgozni.
Több esetben jártam úgy, hogy elmeséltük, hogy nálunk ez így működik, erre megkaptam, hogy lusta vagyok, meg hogy a nő dolga, hogy felkeljen éjszaka...
A férjemmel egyet értünk abban, hogy a gyereket ketten vállaltuk, ketten akartuk, és ketten szeretnénk felnevelni. Nagyjából egyenlően próbáljuk megosztani a teendőket. Enyém a nappal, a férjem fürdet, fektet, és kel éjszaka.
Nem érzem úgy, hogy emiatt rossz anya lennék, vagy kevesebb annál, aki felkel éjszaka. Vagy csak irigységből mondták? (Akik mondták, azok többségénél a férj nem igazán segít.)
nem nézlek le, de mivel az én melleből jött a tej, csak én tudtam éjjel megetetni.
Cumisüveget ,tápszert csak ez miatt nem adtam.
Miért foglalkozol másokkal?
A ti babátok, úgy gondozzátok, ahogy nektek jó.
Valószínűleg csak irigyek, mert kevés anyának van ilyen jó dolga:D
Nem vagy rossz anya, ugyan már. Nektek így felel meg, és senkinek semmi köze hozzá. Pont.
Nincs ezzel gond szerintem! A barátnőm férje minden éjjel felkelt és vitte oda a fiukat megszoptatni anyához!
Nálunk ez csak azért lesz más, mert a férjem elég felelősségteljes munkakörben dolgozik és muszáj, hogy kipihenje magát, mert neki egy rossz döntés mondjuk fáradtan, egy apró figyelmetlenség a munkájába kerül!
Ezért megbeszéltük,hogy én fogok hozzá felkelni, viszont 4-ig dolgozik és onnantól ő (is)lesz vele, ő fürdeti este stb.
harmadik vagyok
ja, és természetesen közös döntés volt, hogy így legyen, nem kényszerítettem nyilván
Ha ti ebben megegyeztetek, és mindkettőtöknek jó, akkor nem szabad másokra figyelni!
Mert tök mindegy mit csinálsz, valaki szerint úgyis rossz anya vagy! Annyian tudnak feleslegesen ítélkezni!
Párom nálunk nagyon sokat segít, én nagyon hálás vagyok neki! A teendőkben osztozunk, és figyeljük egymás rezdüléseit. Ha látjuk, hogy valamelyikünk kimerült, fáradt, akkor automatikusan a másikunk látja el a babát. Nem várunk el semmit a másiktól, csak mindketten tesszük a dolgunk. Nekünk ez így természetes, de tudom, hogy sokaknál nem. Viszont nincs mit tenned, csak örülnöd annak, hogy ilyen rendes és kedves férjed van! Nagy áldás ez egy nőnek!!!
Én csak a férjedet akarnám:)
Mosott fosként lézengtem a fiammal, és nem segített:(
A lányunkkal már pelenkáz, de slussz:(
Inkább a sárga irígység beszél belőlük, hogy te tudsz éjjel aludni,
Nálunk is így van. Én ugyan szoptatom a babát, de éjjel nem szokott enni. Csak néha felriad, mert mondjuk kidugja a karját a rácson vagy elzsibbad vagy bent maradt egy böfi, szóval néha fel-felsír éjjel, ilyenkor a férjem intézi.
Szerintem tök jó dolog, hogy így számíthatsz a férjedre.
Aki ezért lenéz téged (titeket), az IRIGY a ti jó kapcsolatotokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!