Mit tegyek ha beszólnak az utcán?
mivel emo-s vagyok ezért előfordul, hogy néha beszólnak nekem az utcán idősebbek, vagy pedig velem egykorúak akik többen vannak
15/f
sajnos vannak ilyen emberek,akik beszólogatnak.
én sem birom őket(emo),mert volt pár vidi (amin rettenetes dolgokat csináltak),de ugyanolyan van a nem emosokkal is.
csak ez most a kitűzés általánosságban.
igazábol nincs velük semmi bajom.bár nem tul kedves,elmenni egy emo-s mellett.
de biztos van sok. ne törödj vele,1x ugyis kinövöd.és ne érdekeljenek a beszólások.nem vagy rosszabb.;)
"
1. válaszolónak : értem, hogy itt mire akarsz célozni, de ez nem megoldás"
de tesó, hiddel az a megoldás.
ha nem néznél ki úgy mint egy ratyi és nem lenne undorító girnyó tested, talán elkerülhetnéd ezeket a helyzeteket.
te nem emo vagy hanem egy köcsög xD még azt sem tudod leírni hogy EMO!! nem EMO-S,EMO!!!érted?!ha még leírni sem tudod h mivagy akkor inkább hagyjuk...
am hogy a kérdésedre válaszoljak,sztem neis foglalkozz velük,vagy hamár nagyon idegesít,szólj vissza és annyi.am engem is le emoznak az osztálytársaim,azért,mert rosszkedvem van -.-""" nah úgyhogy ennyit erről,és ne vedd a szivedre a beszólásokat
Üdvözletem!
#20-as nak üzenném : Tudom hogy ez egy régi kérdés...de azért azt megszeretném kérdezni a férfiaktól,milyen lenne ha a te szerinted "Jó"-nak tartott kötelező katonai szolgálatot újra behoznák...drágám,te aztán igazán képviseled az öntelt nők sorját! kívánom hogy te is próbáld ki ezt a kötelező szolgálatot,meg is érdemled :)! te nem tudod milyen volt hallani a távolban ropopó fegyverek hangzását...a Sztálin-orgonát..
De ne térjek el a kérdéstől a lényeg tojd le magasról a véleményüket,ha nem figyelsz rájuk az csak mutassa hogy nem veszed őket figyelembe,nem tudom mi az az emo,de biztos nem lehet annyira rossz mint a városomban lakó fiatalemberek,egytől egyig oldalt felnyírt ici-pici hajat viselnek,drogoznak sört isznak cigiznek egymás ölében nyalják-falják egymást mindenki előtt,ameddig te nem csinálsz semmi rosszat amivel ártanál az embereknek addig ne is gondolj arra hogy te vagy a hibás mert leszólnak az utcán! ne magadban keresd a hibát,bennük van a hiba mert nem tudnak elfogadni így ahogy vagy,ezt nekik kell megtanulniuk idővel..
Köszönöm hogy elolvastad!
57/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!