Mit tegyek ha beszólnak az utcán?
Figyelt kérdés
mivel emo-s vagyok ezért előfordul, hogy néha beszólnak nekem az utcán idősebbek, vagy pedig velem egykorúak akik többen vannak
15/f
2011. jan. 18. 17:24
2/27 anonim válasza:
Engedd el a füled mellett, nem is kell reagálni az ilyesmire.
3/27 A kérdező kommentje:
1. válaszolónak : értem, hogy itt mire akarsz célozni, de ez nem megoldás
2011. jan. 18. 17:30
4/27 anonim válasza:
Szerinted mi a megoldás? Na?
Nincs megoldás, addig amíg emo kinézetű vagy meg is értem hogy beszólogatnak, én is rühelem, kivéve a lány emo azoknak aránylag JÓ áll!
De majd megjön az eszed pár év múlva és felhagysz ezzel!
5/27 anonim válasza:
Amúgy rühelem alatt azt értem ahogy öltözködnek! :S Viselkedésük engem nem zavar...
6/27 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük :). Minden embernek joga van képviselni a saját stílusát. :)
7/27 anonim válasza:
Persze, és minden embernek van joga a szólásszabadsághoz!:D
)
8/27 anonim válasza:
"Persze, és minden embernek van joga a szólásszabadsághoz!:D
)"
Csak az öltözködéseddel nem bántasz meg senkit se. De a beszólásaiddal nagyvalószínűséggel igen. :) Itt a különbség. De amúgy igazad van. Gratulálok -.-":D
14L
9/27 anonim válasza:
Hát te már csak tudod 14 évesen Gratula;)
10/27 anonim válasza:
17:35
ez ám az önkifejezés.. csak gratulálni tudok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!