Mit kéne tennem ha beszólnak/belém kötnek az utcán?
Amúgy azzal is tele van a tököm hogy csak csoportban merik tenni.Egyszer a buszmegálloban beszolt nekem úgy hogy ottvoltam a haverjai, mikor leszálltam a buszról láttam hogy egyedül van ,bezzeg akkor elfordítja a fejét...
Visszatérve a kérdésre ,úgy értem ha kb 2-3 ember szól be
a, Kikerülöd őket.
b, gázspray
c, Kezdj el valami küzdősportot, harcművészetet. Ha csak önvédelemre kell és nem akarsz nagyon belemélyedni a dologba, akkor elég a thai box. Fél év egész jól elsajátíthatod.
d, b+c
Az "a" megoldás a leglustábbaknak való és nem egészen hatásos. A "b" is elég lusta megoldás, de eléggé jó módszer. A többi meg a lehető legjobb.
Sok sikert!
Ui.: Ha egyik sem tetszik, akkor nincs mit tenni. Tűrsz vagy harcolsz.
1. Szorítsd ökölbe a kezed.
2. Verd ki az illetőből a szart is.
3. Ha többen vannak, ami valószínű, akkor szépen sorjában gyilkold le őket.
4. Porold le magad, menj tovább.
Egyszerre nehéz kettőt verni, csak azért írtam. Persze nem lehetetlen.
Éppen üthetsz kettőt is egyszerre, ha akarsz, a harmadikat fejeled, a negyediket rúgod az egyik lábaddal, az ötödiket a másikkal.
Bár ez utóbbi megvalósításához elég magas fokú wu-shu tudomány szükségeltetik.
Ha egyedül vagy és 2-en vagy többen jönnek akkor futás a legjobb megoldás.
Ha egyedül van akkor a verés.
Ha vki egyedül kötözködik akkor az mindig erősebb nálad.
Belém még nem kötött nálam gyengébb, csak messziről pofázott és sajnos nem tudtam megverni.
Ha egyedül van, akkor is vigyázz, mert esetleg a sarkon vannak még tizen, hogy a megfelelő pillanatban előugorjanak.
Én ritkán kerültem ilyen helyzetbe, ha a helyzet fokozódik, akkor úgy teszek, mintha nem is venném észre. Ez eddig bevált. Semmiképp sem javasolom a verekedést, de egy önvédelmi sport elsajátítását igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!