Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek ha beszólnak az utcán?

Mit tegyek ha beszólnak az utcán?

Figyelt kérdés

mivel emo-s vagyok ezért előfordul, hogy néha beszólnak nekem az utcán idősebbek, vagy pedig velem egykorúak akik többen vannak

15/f

2011. jan. 18. 17:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
64%

"Hát te már csak tudod 14 évesen Gratula;)"

Köszönöm szépen :).

14L

2011. jan. 18. 17:57
 12/27 anonim ***** válasza:
29%
Szívesen! Járná velem? xD
2011. jan. 18. 18:02
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz vele, menj tovább az utcán, mintha nem hallottál volna semmit!

:)

2011. jan. 18. 18:55
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Hol szólnak be? Itt Pesten? Mert itt aztán van mindenféle stílus és mindenki megy mint a vakegér,nem hallottam még senkit beszólni a kinézete miatt senkinek. Észre sem veszik egymást itt az emberek. Max.magukban gondolnak jó nagyokat,vagy még azt sem:)
2011. jan. 18. 22:03
 15/27 anonim ***** válasza:

Nekem fiúk/férfiak szoktak beszólogatni, meg rám dudálni, de én elengedem a fülem mellett, vagy jót vigyorgok rajta (néha eszméletlen béna beszólásokat kapok :) ).

Bár néha van, amikor nagyon morcos kedvemben vagyok, akkor bizony előfordul, hogy bemutatok...

L/23

2011. jan. 18. 23:05
 16/27 anonim ***** válasza:
66%

Én half'n emo vagyok :) A suliba mindenki le goth-oz de én elengedem a fülem mellett. Hagyd őket a fenébe ;)

16/L

2011. jan. 18. 23:05
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eddig 1x szólt be egy 25 körüli pali,de nem voltam jó kedvemben,ezért visszaszóltam és behúzta fülét farkát.

16/F

2011. jan. 18. 23:29
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Míg nem bántasz senkit, addig senkinek sincs joga bántani! Még szavakkal sem!
2011. jan. 20. 18:06
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerbusz!

Az előttem Szólónak 100 százalékban igazat kell hogy adjak!

2011. jan. 20. 19:28
 20/27 anonim ***** válasza:
40%

Én meg normális ember vagyok, és lám-lám senki nem szólt még be.Nem azzal kell kitűnni a többségből, hogy hülye ruhákban jársz, bár mostanság már csak azzal lehet sajnos.Szerintem az értelmi színvonal, személyiség sokkal fontosabb, többre lehet vele vinni, mint azzal, hogy hogy nézel ki, és az első ránézésre nem szokott látszani.

Én is utálom a kis répanadrágos B.zikat, mert undorítóan néznek ki, egyáltalán nem férfias, sőt néha még meg sem lehet állapítani róluk, milyen neműek, ilyenkor szívesen megkérdezném egyik másiktól, hogy akkor most te fiú vagy-e vagy lány?

Sajnos felszámolták a kötelező katonai szolgálatot, pedig a mai ( és mellesleg én korosztályom beli) férfiakra(?)-fiúkra(?) igencsak ráférne!!!

23L

2011. jan. 20. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!