Hogy fogják hívni a leendő gyermeke (i) det? És miért pont az a név tetszik, van valami története?
Lány nevek: Diána-Jázmin, Kincső, Boglárka, Emma, Kamilla, Lili ( vagy Lilly), Liliána, Erika (bár már van a családban), Rebeka, Lola, Sári, Aletta, Alex, Mia, Dorka, Dorottya, Csenge, Lora, Leila, Blanka, April( bár ez a magyarban kicsit furcsán hangzik: Kovács April XD), Gigi, Gitta
Fiú nevek: Máté ( ez a kedvenc nevem (L)), Noel, Zsombor( van a családban), Zsolt (ez is van), Alex, Mátyás (Matyi), Bertold, Bertalan, Gergő
A lány nevekről nekem, egy barna hajú kék szemű csöpp lányka jut eszembe :)
A fiú nevekről, pedig egy szőke hajú barna szemű, cuki fiú jut eszembe :)
13/L
ha fiú akkor Dani ha kislány akkor Lina,Lora vagy Liza.
a legjobb barátomat daninak hívják és a családunkban szinta mindenkinek L betüvel kezdődik a neve:D
da ha nem Lbetűs lenne akkor tetszik a Reni a Vanda és a Kitti
Szia
8 eve tudom, hogy Boglarka lesz a lanyom es mar 1 eves lesz (valentinnapkor) es ezt a nevet is kapta.Boglarka Dorka :)
Ha kisfiunak szuletett volna Levente Andras lenne (Andras az apukaja utan).
Ha lesz kishuga akkor valoszinuleg Rebeka Manna nevet fogja kapni.
Ha ocsike lenne akkor egyenlore meg nincs neve :)
Kulfoldon elunk igy a Leventerol lemondtam pedig nagyon tetszik :)
Amik meg tetszenek:
Petra, Petronella, Dorottya, Zorka, Daniella, Milla, Nilla, Hanna, Hanga, Abigel, Bella, Bianka, Blanka,Jazmin
Gabor,Laszlo (de nem fogjak igy hivni a fiamat) Botond, Ramon, Marsa, Nimrod, Norman,Peter, Marcell, Marton, Beralan, Balint, Levente es Daniel angolosan kiejtve
26 N
Ha fiú: Levente(a legjobb barátomat hívják igy,hihetetlen személyiség),vagy Zsombor.
Ha lány: Blanka(ez a név szimplán csak tetszik)
persze azért ebbe biztos,h bele fog majd szólni a férjem is ;)
Lány: Zsüliett, Lola, Minea
Fiú: nemtudom:D majd a leendő férjem elnevezi..
Nekem még nem lesz gyerekem,de ezek a kedvenceim:
lány: Zora,Aida,Zselyke,Zille,Titanilla,Bíborka,Boróka,Amanda,Olívia,Bernadett,Alma,Hanga,Hajnalka,Gerda,Tekla
Fiú:
Csongor,Benedek,Bendegúz,Levente,Dániel,Dávid,Hunor
6 éves kérdés, de válaszolok.
Leányom: Miléna Szilvia
Fiam: Viktor János
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!