Hogy fogják hívni a leendő gyermeke (i) det? És miért pont az a név tetszik, van valami története?
14 vagyok nem szívesen gondolkozok a gyerekalapításon :D
Amúgy mire felnőtt leszek,szerintem a név ízlésem is más lesz ...
Kíváncsi vagyok, hogy ki-hogy fogja majd nevezni a leendő kislányát vagy kisfiát, és miért pont úgy?
Ha van kedved leírni, és szívesen megosztanád velem, velünk, akkor szívesen olvasnám!
Még középiskolás koromban döntöttem el, hogy ha lányom lesz, Boglárkának fogják hívni. Egyrészt, mert tuti, hogy nem felejtem el a névnapját, mert a húgom szülinapján van, másrészt meg mert volt egy ismerős leányzó, akit így hívtak és az ő egyénisége nagyon magával ragadott. Kicsit talán túl irodalmira sikeredett a megfogalmazás, de másképp nem tudnám jobban kifejezni.
Egyébként már nem leendő gyermek, mert már több mint 2 éves a kis Bogi. XD
Szia!
Nekem nagyon tetszettek a következő lány nevek: Lara, Lora, Liza. Ezekből a legjobban a Liza. Az egyik barátom kutyát vett a szülei házassági évfordulójára és Liza lett a neve:D:D:D Így kilőttük. Aztán 2005-ben terhes lettem, nem is kellett lány névre gondolni, mert egyből látszott, hogy fiú. Mivel 2 vezetéknévből állt össze az övé...így nem lehetett kettő keresztnév és bonyolult sem, így a Marcellnál maradtunk. Más név nem is került szóba:)
A lányom nevén sokat szenvedtünk, mivel elváltam, rövid vezetéknév "Cs" az eleje és a vége. Kettő keresztnevet nem akartam. Alexa, Kinga, Lívia, Jázmin. A Jázmint kilőtte a férjem, a Kinga Lívia egyben lett volna jó, így maradt az Alexa. A férjemnek mindig jobban tetszett mint nekem:)
Nekem ha fiam lesz vagy Botond vagy Marcell lesz,
azért, mert én Botond lettem volna, ha fiú lettem volna, a Marcell pedig azért, mert egy Marci változtatta meg az életem:) Ha lány akkor vagy Leona vagy Borbála lesz. A Leona azért mert szerintem nagyon szép különleges név, viszont kell hozzá a személyiség, ami "Leonássá" tesz. A Borbála pedig mert a Bori szerintem egyszerűen nagyon bájos:)
13L
Ha lány akkor Amanda vagy Vanessza. :) Ezek a kedvenceim.
Hát a fiún még nem nagyon gondolkoztam de talán a Bálint vagy a Kristóf. :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!