Többszöri vetélés után kinek hogy folytatódott a története?
Azt szeretném tudni, hogy akinek több vetélése is volt a terhesség első heteiben, annak hogyan oldódott meg a problémája? Egyszer csak megmaradt a terhesség magától, vagy azóta sem sikerült szülni, vagy orvos segített valahogy?
Nekem sajnos most van a harmadik vetélésem a hatodik hét környékén, és bár hálistennek van már egy egészséges kisfiam, mégis nagyon aggódom, hogy így nem lesz kistestvér.
4x vetéltem el, és az 5. baba jött világra. A 4. után (vagyis a 3. után, csak az akkori orvosom nem tartotta fontosnak közölni) kiderült, hogy lisztérzékeny vagyok. Mikor már fél éve tartottam a gluténmentes diétát, ismét teherbe estem, és ez a baba meg is maradt. A diéta mellet még szúrtam magamat minden nap vérhígítóval is. Ez nem volt orvosilag indokolt, de a (új) nőgyógyászom azt mondta, hogy azért próbáljuk meg ezt is.
Ez az én történetem.
Köszönöm, hogy válaszoltatok. Az a baj ezzel, hogy olyan nagyon sok ok állhat a háttérben, talán még nehezebb felderíteni, mint a meddőség okát.
Tesztoszteron, lisztérzékenység, te jó ég... Azt hiszem, akkor én is erőltetni fogom az orvosomnál, hogy vizsgálódjunk valamilyen irányban.
22:21-es vagyok
Nem is értem, hogy a dokid 3 vetélés után miért nem vizsgáltat ki. Mi is csak a 3. után kezdtünk el vizsgálatokra járni, de már nagyon bánom, hogy nem hamarabb. Attól, hogy már van egy gyerkőcöd, még történhetett vmi Veled azóta.
Mindenképp járjatok utána, érdemes.
4 vetélés 3 év alatt. Kiderült hogy pajzsmirigy beteg vagyok, magas a tsh szintem (TSH 2 alatt kell lenni hogy abból baba legyen, nekem 3,9 volt). Kaptam rá gyógyszert(október), és februárban már a pocakban volt a babó. Sajnos hittem a háziorvosomnak, hittem a nőgyógyászomnak, akik szerint minden rendben. A barátőm kért időpontot nekem egy endokrinológushoz, kénytelen voltam elmenni. Ő segített rajtam. Ha az akkor nincs, nincs kisfiam se!
Sok sikert kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!