Hogy fogják hívni a leendő gyermeke (i) det? És miért pont az a név tetszik, van valami története?
nekem szerintem nem lesz gyerekem, mert nem szeretnék. Bár lehet megváltozok :D. De elgondolkoztam a neveken, hogy esetleg mik jöhetnének szóba:
Lány: Borbála, Borka, Noémi, Norka
Fiú: Tamás, Vendel
Majd a férjemnek is lesz beleszólása természetesen, ezért nem tudom, mi lesz a nevük, de rengeteg név van, ami tetszik.
Lány: Viktória [ez a kedvenc], Jázmin, Eszter, Lilla, Neszta, Norina, Noretta, Emma, Virág, Flóra, Fruzsina, Liána, Liliána, Adrienn, Johanna, Lilien, Leila, Natália, Adél, Szintia, Diána, Dorina, Lúcia
Fiú: Dávid [itt ez a kedvenc], Bálint, Bence, Balázs, Dominik, Dániel És írta most valaki a Botondot és Marcellt. Azok is tetszenek nagyon^^ :D Esetleg tetszik még a Martin, a Patrik és a Zsolt.
13,5/L
Én is lányt szeretnék majd (bár az a lényeg, hogy egészséges legyen), és nekem a Boglárka a kedvenc nevem. Egy gyönyörű, szőke, kék szemű kislány jut róla eszembe. Ilyen még a Lola, a Janka és a Lili is.
Fiúnévből meg talán a Norbert (Norbert volt az első szerelmem), és a Soma.
Én 2 gyereket szeretnék majd.Egy lányt,akinek Kiara lesz a neve és egy fiút,akit Kevinnek fogok elnevezni.Persze csak akkor,ha ezek passzolni fognak a vezetéknévhez.Amúgy szerintem ez még tuti változni fog,mondjuk anyum azt is reméli:D
15/L
Az én Kislányom kettő hónapja született meg és a Kitti nevet kapta(én döntöttem mert az apával nem vagyunk együtt)...azért kapta ezt a nevet, mert van egy osztálytársam akit imádok fantasztikus egyéniség.
19/L
Ha fiú lettem volna Adrián lettem volna.Ezért így hívják a kisfiamat.
Ha lesz még tesó,és kislány lesz,akkor Alisa lesz.Fiú névben még nem gondolkodtam.
Ha fiam: Marcell, Tamás
Ha lányom: Izabella, Hanna
Hogy miért ? Nem tudom... ezek tetszenek :D
De függ majd attól is, hogy mi lesz a vezetéknév.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!