Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Várjak vagy sem? Kinek mi a...

Várjak vagy sem? Kinek mi a története?

Figyelt kérdés
Kb. 6 hónapig szedtem tri-regolt,előtte volt egy 3 hónapos szünetem (ami miatt már a nődokim letolt egyszer,többször nem kell:)) amíg nem szedtem semmit.Szóval most babót szeretnénk a párommal,pénteken már nem vettem be a tablettát.Ti mennyit vártatok/várnátok/ a babáig?
2010. aug. 16. 09:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Javasolják a három hónap várást.
2010. aug. 16. 09:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Én 10 évig szedtem Tri-regolt, nekem a doki 3 hónapot javasolt.
2010. aug. 16. 09:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem a dokim azt mondta, hogy fölösleges volt várnunk, a gyógyszer már másnap kiürül a szervezetből. Én Meliane-t szedtem. Jobb is lett volna, ha azonnal terhes leszek, mert aztán 2-szer még normálisan megjött, aztán totál felborult a ciklusom, most meg nem jön a baba, már egy éve...
2010. aug. 16. 09:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Már NEM javasolják a várást az orvosok. nyugodtan próbálkozhattok
2010. aug. 16. 09:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat!! Én se szívesen várnék,már nagyon vágyunk egy kis manóra:)) vároma további történeteket,válaszokat!
2010. aug. 16. 10:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Én május közepén abbahagytam a tabit, 3 nap múlva megjött a megvonásos ahogy szokott, azóta nincs mensim. Terhes sem vagyok. 6 évig szedtem tablettát. Még mindig nem rendeződött a ciklusom. Ez elég egyéni dolog, kinek így, kinek úgy sül el. Az én dokim is 3 hónap szünetet jevesolt.
2010. aug. 16. 13:18
 7/8 anonim ***** válasza:
végig kellett volna szedned a fogamzásgátlót, mert az viszont NAGYON bezavar, ha pl a közepén abbahagyod!!!!!
2010. aug. 16. 16:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Ja igen, végig kell szedni a levelet, meg kell hogy jöjjön a vérzés!!!!!!
2010. aug. 16. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!