Próbálkozzunk a babával, vagy várjak?
Sziasztok!
Az lenne a kérdés hogy szerintetek belevágjunk e a baba project-be,ha én 20éves egyetemista vagyok,a barátom idősebb nálam megbízható(jól fizető)állása van és szeretne már nagyon babát csak azt nem szeretné,hogy abbahagyjam a tanulmányaimat.Én meg kb 2éve nagyon vágyom egy picire,már azon a szinten vagyok majdnem egész arra gondolok,hogy milyen lenne ha...Nagyon szeretném és az egyetemet pedig folytatnám levelezőn,ha összejönne.Szerintetek abbahagyjam a gyógyszert és ha akar,akkor majd jön,vagy várjak még pár évet és utána kezdjük a próbálkozást(bár nem tom hogy hogy tudnám magam lekattintani a témáról)
Szia!
Én 19 éves vagyok párom 24 és most kezdtünk el a baba projekttel,és alig várjuk a babát páromnak van stabil munkahelye,én már több mint fél éve szeretnék babát,párom most ment bele.ha szeretnél szívesen beszélek veled privátban is. :)
Utolsó válaszoló!Ezzel most azt szeretnéd mondani,hogy érdemes babát vállalni suli alatt,vagy azt hogy csak munka után?:)
19éves örülnék ha írnál privit.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!