Miért ilyenek az emberek?
például itt az oldalon is, hogy a mai 15-16 évesek csak szexelnek, drogoznak, meg isznak de nem tanulnak. Meg ha valaki magassarkút hord, sminkeli magát, akkor miért kell egyből azt mondani, h ezekből lesznek a k.rvák? nem értem hogy függ össze a kettő
én 16 éves lány vagyok jól tanulok, magassarkút is szoktam hordani, és mint a legtöbb lány én is szeretek jól kinézni és adni a megjelenésemre
szval az lenne a kérdés, h miért szólják le ennyien ezt a korosztályt? és miért kell úgy beszélni h a legtöbb 15-16 éves ilyen, mikor nem
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
pl itt is h a 98 százlékuk, mikor egyáltalán enm így van
aki ilyet kiír,[mmint amilyen kérdésekről te beszélsz] azok valószínüleg nem "nagymenők" és szimplán féltékenyenek.
Igen,van ilyen réteg is,de nem a nagy része.
nem az a baj, ha piás vagy nemtudom valaki, csak ezzel az általánosítással van bajom
őszintén szólva én le.szarom, h ki hogy néz ki, meg szoktam ismerni az embereket csak utána alkotok véleményt róluk
ehhez képest meglátnak egy jól öltözött lányt és lek.vázzák
és ezen az oldalon is folyamatosan csak ezt lehet olvasni
meg h aki szexel 15-16 évesen abból 5 év mulva nagy k.va lesz, mikor semmi összefüggés nincs a kettő között.
mindenki azzal szexel és akkor amikor ő akar, ehhez semmi köze senkinek
meg am régen is voltak ilyenek akik 15-16 évesen már nem voltak szüzek(mamám mondta) csak akkor nem hangoztatták mindenhol
megkapjuk Mi 15-16 évesek az idősektől, h bezzeg az én időmben...blablabla meg h milyen "romlottak" vagyunk, mikor ez nem is így van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!