Hogy sikerülhet neki minden iylen könnyen?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm aki az osztálytársam is. A lány órákon nem szokott figyelni(esetleg ha olyan a téma ami érdekli őt).. sokszor zenéthallgat, eszik, rajzolgat órán. A vázlatokat nem mindig írja le rendesen,sokszor füzetet se hoz csak lapokra írkál össze-vissza. A füzetei össze visszán állnak, és állandóan lapokat tépked ki belőlük. Órai munkára befirkál valamit ha kell. Elvileg otthon se tanul semmit, max átolvassa az anyagot. Hogy lehet, hogy kitünő tanuló? Nem puskázik meg semmi, mert mellete ülök, és látom. Mindenkinek szokott súgni dolgozat íráskor. Hogy van ez? Mi órákon keresztül tanulunk egy történelem témazáróra, ő meg semmit se tanul szinte, és mi örülönk ha négyes a dolgozatunk neki meg 110%-os témazárói vannak a sok plusz pontja miatt. Ez nem igazság =(2011. jan. 6. 19:07
11/14 anonim válasza:
Én is órákon zenét hallgatok, rajzolgatok, de mégis mindig 4es 5ösöket írok... otthon elolvasom kétszer és meg is tanultam
13L
12/14 anonim válasza:
Lehet,hogy fotógrafikus a memóriája xD.
Amúgy meg lehet,hogy csak a suliban mondja,hogy nem tanul és otthon pedig rendesen tanul.De van,akinek elég,ha csak átolvassa.
13/14 bumbi02 válasza:
vannak ilyenek én is igy vagyok többnyire, bár én odafigyelek órán, de nem mindig jegyzetelek, itthon csak a nagyon nagy témazárókra tanulok fél vagy 1 órát, és 12.ben 4,8as tanuló vagyok... van akinek könnyebben fog az agya, van akinek nem annyira.
14/14 anonim válasza:
Én is pont ugyanilyen vagyok, ez szerencse szerintem, orvosira járok és még itt sem értem, hogy mit görnyednek az emberek a könyvek fölött napokig. Áldom a szerencsémet, amiért ilyen "szivacs" agyam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!