Hogyan tanulhatnék internetes és emberi segítséggel könnyen angolul?
14 éves lány vagyok és németül tanulok.Eddig szeretem a németet,de most nagyon vonz az angol.Szeretném,ha valaki jó angolul tudó ember leírná nekem a kiejtés szabályait,mert nem igazán tudom,hogy mi hogyan van.
Ezek után már nemtudom,hogy hogyan tovább?Alapszavakat nagyjából tudom.Bemutatkozás mégcsak annyi,hogy:
"Hy,my name is xy.I'am 14 years old."
Ja és arra lennék kíváncsi,hogy mikor használjuk az I'm-ot és mikor az i'am-ot?
Meg tippeket kérek,hogy hogyan lenne érdemes tanulnom.
Legalább az alapokat jó lenne elsajátítani 10.-ig,mert 11.-be szeretnék nyelvvizsgázni valamelyik nyelvből.Eddig a német a legesélyesebb(azt már 5 éve tanulom).
És hogyan lehetne lehetséges nem native speaker-ek közt megtanulni angolul helyesen,ahogy magyarul is megtanultam!?Ilyen lehetséges egyáltalán ha csak németül meg egy kicsit angolul beszélő emberek közt élek?
Szüleim még oroszt tanultak(már azt is elfelejtették),unokatesóim jól tudnak angolul,de ők nem érnek rá tanítgatni.Egyedül kellene boldogulnom,vagy pedig osztálytárs segítségével.Csak mi van,ha ő is valamit rosszul mondd?
Aki ad pár használható tanácsot,annak előre is nagyon megköszönöm!(:
valamelyik torrent oldalról töltsd le a Tell me more c. nyelvoktató programot. Azzal eljutsz valameddig angolból. Nyelvvizsgáig tuti nem, tanár nélkül nem fogsz egy idő után egyről a kettőig jutni. Gondolod véletlen, hogy annyi nyelviskola van? ;)
olyan pedig nincs hogy i'am. :)
Korrepetáljalak???
17/L
12 éves angol nyelvtanulás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!