Hogy sikerülhet neki minden iylen könnyen?
De, igazság. Itt jön elő az, hogy aki igazán okos annak nem kell a könyveket bújnia.
Én se tanulom hülyére magam. Egy-egy dolgozatra fél óránál többet nem tanulok, azt is utolsó nap és kitűnő vagyok. Plusz mellette egyetemre is járok.
Ilyen az élet.
20/L
Ezt úgy hívják hogy gének
vagyis mit örökölt te és mit ő
ő "okosakat" te meg "hülyéket"
hanyadikos vagy?
Szerintem meg nem feltétlenül hazudik, én is ilyen vagyok. Itthon semmit nem szoktam tanulni, max átsiklok az anyagon és kész, a fontosabb részeket megjegyzem és el van intézve. Még szünetben egyszer átolvasom a leckét, és tudom is. Sohasem kínlódtam a tanulással, gimibe is 3.-nak bejutottam. Annyi, hogy én leírom rendesen a leckéket(már amikor ki lehet olvasni), és nem minden papírfecnire.
De szerintem nem hazudik a lány, vannak ilyenek, és szerencsések vagyunk. :)
15/L
Ugyan olyan vagyok,mint a csaj..csak azért enni nem szoktam órán meg nem zavarom a többieket..
Szimplán elvagyok.
Otthon 2× átolvasom és kész témazárónál meg többször.
Anyum meg apum is ugyan ilyen volt,szinte,mint én.
Miért nem igazság? Ő ilyen géneket örökölt.
Én is ilyen vagyok. Csak nem mindent papírfecnire írok, meg nekem rendezettek a füzeteim :) Persze ami érdekel, arra én is mindig odafigyelek, csak én nem ülök mindig nyugiban. A barátnőm előttem ül [az ofő ültetése], vele szoktam beszélgetni órákon, az egyik tanár emiatt csinált külön ültetést xD -.-" Vagy a padtársammal dumálok, vagy piszkálom. :) És én is kitűnő vagyok, pedig otthon max 2x átolvasok valamit, és már tudom is. Max nagydolgozatokra szoktam többet tanulni, mert ugye azok többet számítanak
13,5/L
13,5/L
Pont ilyen voltam. Sosem értettem mások mit görcsölnek annyit a tanuláson, mikor olyan logikus és egyszerű minden.
A gimis és a versenyeken elért eredményeim miatt, még felvételiznem sem kellett matekból egy felsőoktatási intézménybe sem. Mindenhova felvettek volna, csak válogatnom kellett.
A gének...hmm, nem tudom. ugyanis van egy 12 éves lányunk a férjemmel és Ő, még ha szépen fogalmazok akkor is nehéz felfogásúnak mondanám. Szín 3-as, kivéve az angol, abból 2-es! Este 11-ig tanul kb minden nap! Most ezt hogyan értsem meg??? Na mindegy...
Jó képességű az osztálytársad és szerintem is igazságtalan, hogy van aki vért izzad, van aki kirázza a kisujjából is. Itt most nem beszéltem a lusta diákokról akik nem tanulnak és azért nem teljesítenek. Hanem azokról, akik tényleg akarják és egyszerűen csak nehezen megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!