Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elérhető-e az abortusz ingyene...

Elérhető-e az abortusz ingyenesen és szülők nélkül?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és a barátommal 2 éve együtt vagyunk de kb. 4 hete kilyukadt az óvszer..nem ment el úgyhogy nem biztos hogy baj van..de nagyon félek!a tesztet hamarosan elvégzem,de ha pozítív lesz(amit nem szeretnék!) akkor nem szeretném az életemet elrontani ez miatt!előre is köszönöm!
2011. jan. 5. 15:37
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
köszönöm mindrenkinek..1ébként tisztában vagyok azzal,hogy hibáéztam tehát nem lebaszást kértem volna hanem őszinte válaszokat,de köszönöm!
2011. jan. 6. 10:30
 22/32 anonim ***** válasza:
Ne sértődj meg a lebaszáson, ez nem csak hiba, ez nem játék, itt szó szerint élet a tét csak ezt te sajnos még nem is tudod felfogni.
2011. jan. 6. 10:56
 23/32 A kérdező kommentje:
de igen fel tudom fogni...és sajnálom az egészet de első dolgom lessz ha nincs baj a fog. gátló!!
2011. jan. 6. 14:02
 24/32 A kérdező kommentje:

csak megjegyezném "a fenekük is ki van nyalva" mondatról,hogy 1általán nem igy van!a szüleim meghaltak,de ettől függetlenül gimnáziumba járok..próbálom az elvárásoknak megfelelően élni az életem,tisztában vagyok a helyzet súlyosságával...óriási dolog...tudom..de épp azon vagyok hogy megoldjam!nem szeretném ha ilyen emberek válaszolnának!már kértem hogy nem azt szeretném ha elmondanák ugyanazt amit én is tudok...hogy egy abszolút primitív és buta ember módjára viselkedtem a felelőtlenségről már nem is szólva!én komoly válaszokat szeretnék!!

akiktől hasznos és őszinte válaszokat kaptam azoknak köszönöm a segítséget,a babát váró hölgynek grat a kis jövevényhez ! :)

2011. jan. 6. 14:10
 25/32 A kérdező kommentje:
a babát váró hölggyel esetleg fel tudnám venni a kapcsolatot vhogy?? köszönöm előre is!
2011. jan. 6. 15:17
 26/32 anonim ***** válasza:
a 4 gyerkőc anyukájára gondolsz vagy rám,aki válaszolgattam neked?
2011. jan. 6. 16:05
 27/32 A kérdező kommentje:
rád aki válaszolgatott :)
2011. jan. 6. 16:07
 28/32 anonim ***** válasza:
írtam a privát mailedre.nézd meg :)
2011. jan. 6. 16:10
 29/32 A kérdező kommentje:
szia! írtam,remélem megkaptad..sürgős lenne a válasz ha nem gond.köszönöm!
2011. jan. 6. 16:31
 30/32 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem kaptam meg,de mindjárt módosítok,hogy kiírja nekem is,hogy írhass.

Privát e-mail a kérdés kiírójának - na ide írj,hátha így elküldi.

2011. jan. 6. 18:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!