Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elérhető-e az abortusz ingyene...

Elérhető-e az abortusz ingyenesen és szülők nélkül?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és a barátommal 2 éve együtt vagyunk de kb. 4 hete kilyukadt az óvszer..nem ment el úgyhogy nem biztos hogy baj van..de nagyon félek!a tesztet hamarosan elvégzem,de ha pozítív lesz(amit nem szeretnék!) akkor nem szeretném az életemet elrontani ez miatt!előre is köszönöm!
2011. jan. 5. 15:37
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm! bár nem ismerem az utolsó 2 válaszadót,de imádlak titeket!köszii mindenkinek! (L)
2011. jan. 5. 18:31
 12/32 anonim ***** válasza:
Én vagyok az uccsó két válaszoló,majd írd meg mi lett oké? :)
2011. jan. 5. 18:34
 13/32 A kérdező kommentje:
jó rendben megírom ;)
2011. jan. 5. 19:30
 14/32 A kérdező kommentje:
1ébként...fontosnak tartom h elmondjam többször volt megszakitásos is de cikinek tartottam leírni..kb.10-szer ebből lehet baj?egyszer sem ment el! :S :'(
2011. jan. 5. 19:31
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Előzők vagyok!

Háááááttt....reméljük nem,de figyelj 16 évesen nem kellene teherbe esni meg abortuszra menni.Tényleg irass fel fogamzásgátlót,mert azért ez így veszélyes.Mi is csak azért csináltuk megszakítással,mert úgy voltunk vele,hogy ha becsúszik a baba,akkor az nem baj,hanem megtartjuk.

2011. jan. 5. 19:50
 16/32 anonim ***** válasza:
Ne védekezzetek megszakítással. Használjatok gumióvszert!!! Vagy ha tényleg tartós és régi a kapcsolatod, akkor fog.gátlót. De ne kísértsd a sorsot.
2011. jan. 5. 20:44
 17/32 anonim ***** válasza:
23%
Gratulálok! Hogy lehetsz ennyire felelőtlen? Neked teljesen mindegy, hogy megfogan-e a baba vagy sem? 16 évesen szexelni van ész, de azt a rohadt gumit felhúzni nincs? Ne haragudj de az ilyen embereken mint te nagyon fel tudom dühíteni magam. Még érettségijük sincs de úgy tudják osztani a legtöbben az észt, meg persze alapból már szexelnek orrba szájba, közbe fingjuk nincs az életről, amíg otthon még a fenekük is ki van nyalva.
2011. jan. 5. 20:52
 18/32 anonim ***** válasza:

"16 évesen szexelni van ész, de azt a rohadt gumit felhúzni nincs?"

Azzal kezdte,hogy kilyukadt az óvszer.És ebben az esetben az óvszer gumira utalt,akkor szerinted nem húztak gumit?

Amúgy én 199 évesen szültem és védekeztünk és kilyukadt a gumi,de a párom az belém is évezett (nem vettük észre) és becsúszott a baba,de megtartottuk.

Aztán nagyából 4-6 évig próbálkoztunk még egy babával,egyszer nem használtunk óvszert, vagy fogamzásgátlót és nem jött össze.

Szerintem nem túl nagy az esélye annak,hogy terhes legyél,de ha 1000000-1 ilyen eset történne akkor is benne van,hogy épp te vagy az az 1.

Most nem megijeszteni szeretnélek,csak,hogy ne bízd el magad.

Amúgy ne képzeld be a mellfájást meg ilyeneket.

A pisi/hányás/cicifájás pedig nem az első-két hétben jelenkezik,vagyis nálam meg a barátnőimnél nem.Csak később fognak jelentkezni a tünetek..

Vegyél egy tesztet (akár kettőt) és végezd el.

Azért írtam,hogy kettőt is vehetsz,mert van olyan ami téved,vagyis hibás.

De a legtutibb a nőgyógyász,elég ha nagykorúval/rokonnal mész,de szerintem anyudat is megkérheted.

Írd meg mi lett a vége a tesztnek.

2011. jan. 5. 21:00
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

"1ébként...fontosnak tartom h elmondjam többször volt megszakitásos is"

magyarul nem mindig volt kéznél a gumi se!

2011. jan. 5. 21:52
 20/32 anonim ***** válasza:

Mindenképpen vegyél egy tesztet!

Csak utánna orvos!

Minden jót!

4 gyerkőc anyukája

2011. jan. 6. 09:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!