Elérhető-e az abortusz ingyenesen és szülők nélkül?
Előzők vagyok!
Háááááttt....reméljük nem,de figyelj 16 évesen nem kellene teherbe esni meg abortuszra menni.Tényleg irass fel fogamzásgátlót,mert azért ez így veszélyes.Mi is csak azért csináltuk megszakítással,mert úgy voltunk vele,hogy ha becsúszik a baba,akkor az nem baj,hanem megtartjuk.
"16 évesen szexelni van ész, de azt a rohadt gumit felhúzni nincs?"
Azzal kezdte,hogy kilyukadt az óvszer.És ebben az esetben az óvszer gumira utalt,akkor szerinted nem húztak gumit?
Amúgy én 199 évesen szültem és védekeztünk és kilyukadt a gumi,de a párom az belém is évezett (nem vettük észre) és becsúszott a baba,de megtartottuk.
Aztán nagyából 4-6 évig próbálkoztunk még egy babával,egyszer nem használtunk óvszert, vagy fogamzásgátlót és nem jött össze.
Szerintem nem túl nagy az esélye annak,hogy terhes legyél,de ha 1000000-1 ilyen eset történne akkor is benne van,hogy épp te vagy az az 1.
Most nem megijeszteni szeretnélek,csak,hogy ne bízd el magad.
Amúgy ne képzeld be a mellfájást meg ilyeneket.
A pisi/hányás/cicifájás pedig nem az első-két hétben jelenkezik,vagyis nálam meg a barátnőimnél nem.Csak később fognak jelentkezni a tünetek..
Vegyél egy tesztet (akár kettőt) és végezd el.
Azért írtam,hogy kettőt is vehetsz,mert van olyan ami téved,vagyis hibás.
De a legtutibb a nőgyógyász,elég ha nagykorúval/rokonnal mész,de szerintem anyudat is megkérheted.
Írd meg mi lett a vége a tesztnek.
"1ébként...fontosnak tartom h elmondjam többször volt megszakitásos is"
magyarul nem mindig volt kéznél a gumi se!
Mindenképpen vegyél egy tesztet!
Csak utánna orvos!
Minden jót!
4 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!