Mennyibe kerül most az abortusz?
Olcsóbb mint később egy gyerek.
Egyébként legutóbb 30 ezer Ft volt.
A válasz írója 43%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:43
Védekezés mellett is észrevétlenül teherbe lehet esni.
Éljenek az előítéletek!
Védekezés, szoptatás mellett lettem terhes...
Albérletben lakunk, van egy 7,5 hónapos gyerkőcöm, csak az én "jövedelmem" a biztos, páromé bizonytalan. Így nem merünk bevállalni még egy csöppséget.
Fáj a dolog nagyon, de nincs más választásunk.
tavaly decemberben 25 ezer volt
lehet könnyítést kérni az összegre, a családvédelmis el fogja mondani a részleteket (ha valami egyéb támogatást is kaptok pl önkormányzati szinten, akkor tuti alatta vagytok az összehatárnak)
Sajnálom :-(
Kitartást... és ne törődj az ítélkezőkkel. Nincsenek a helyetekben és remélhetőleg soha nem is kell szembenézniük majd egy hasonlóan nehéz döntéssel.... épp elég ezt a válladra venni, végigcsinálni és utána megpróbálni feldolgozni a sárdobálás nélkül is.
Én egyenlőre még nem tudtam megbocsátani magamnak, még úgy sem, hogy a mi esetünkben is ez volt az egyetlen lehetséges ésszerű döntés. Az eszem tudja, hogy így van, de a szívem azóta is vérzik :/
Kedves "Utolsó"!
Köszönöm a biztató szavakat! Elhiheted, hogy nem könnyű döntés, és nekem is a szívem azt diktálja, hogy tartsuk meg, de muszáj vagyok az eszemre hallgatni. :(
Szeretnénk majd kistesót, de nem most és nem ilyen körülmények közé. Jelenleg épp elég erről a kis szarosról :) gondoskodni.
Nem kapunk semmilyen támogatást, igazából ezeknek a dolgoknak még nem nagyon jártam utána. Bár a jövedelmünk 67ezer Ft 3 főre. Nem tudom, hogy ez számít-e. Azt olvastam, hogy akkor jár könnyítés, ha szociális segélyben részesülünk, gondolom a családi pótlék nem tartozik ide. Majd kinyögjük valahogy azt a 30ezer körüli összeget, ha nem sikerül csökkenteni rajta.
Én is hallottam róla, hogy szociális alapon lehet kérni, hogy olcsóbb legyen.
Beszélj az orvosoddal, vagy a védőnővel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!