Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elérhető-e az abortusz ingyene...

Elérhető-e az abortusz ingyenesen és szülők nélkül?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és a barátommal 2 éve együtt vagyunk de kb. 4 hete kilyukadt az óvszer..nem ment el úgyhogy nem biztos hogy baj van..de nagyon félek!a tesztet hamarosan elvégzem,de ha pozítív lesz(amit nem szeretnék!) akkor nem szeretném az életemet elrontani ez miatt!előre is köszönöm!
2011. jan. 5. 15:37
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
76%

18 év alatt csak szülői beleegyezéseel.

Ingyenesen csak ha megerőszakoltak, nagyon beteg a baba, vagy ha elköttetted magad, illetve spirálod van.

Szóval neked se szülő nélkül, se ingyen, max ha nagyon szegények vagytok, méltányossági árcsökkentést kérhettek, de azt is csak egy szülőd.

Máskor 72 órás ha szakad a gumi, de ha el se ment a srác én nem hiszem, hogy terhes vagy.

2011. jan. 5. 15:40
 2/32 anonim ***** válasza:
83%

Az abortuszhoz 18 év alatt a szülői beleegyezés szükséges! Mivel te még fiatalkorú vagy a szülő a gondviselőd, ezért csak az ő hozzájárulásával intézhetsz bármilyen hivatalos ügyet!

Ha 4 hét alatt nem jött még meg, akkor reménykedhetsz, hogy negatív a teszt.

2011. jan. 5. 15:42
 3/32 A kérdező kommentje:
köszönöm...de egyébként azt olvastam,hogy már az előváladék is tartalmaz spermiumot..ez mennyire lehet gond?
2011. jan. 5. 15:59
 4/32 anonim ***** válasza:
76%
Valóban, az előváladék is tartalmaz spermiumot, de csak kis mennyiségben. A menstruációd várható napján (ha nem jön meg) csinálj egy tesztet reggeli vizeletből, így kiderülhet a terhességed!
2011. jan. 5. 16:02
 5/32 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam,hogy már most szombaton megcsinálom..ugyanis ugye 5-e van ,és nagyjából a mensesig van még 1-1,5 hetem..és addig megőrülök ha nem tudom meg hogy mivan..bár azt is olvastam hogy velem egyidős lányok bebeszélik maguknak hogy terhesek és már a tünetek is jelentkeznek azt hiszem álterhességnek nevezik...nagyon remélem hoyg ninjcs gond,és nagyon-nagyon köszönöm a válaszadóknak!!
2011. jan. 5. 16:09
 6/32 anonim ***** válasza:
30%

Ha szombaton megcsinálod annak az eredményét azért még ne vedd készpénznek,mert ha esetleg terhes lennél,lehet hogy a teszt csak akor mutat pozitívat,mikor meg kellene jönnie a mensidnek vagy csak pár nappal később. Én is úgy jártam,hogy idő előtt teszteltem ami negatív lett, és csak a ciklus 31. napján lett pozitív a tesztem, persze ennek én örültem nagyon,mert mi terveztük a babát.

Egyébként a leírtak alapján kicsi az esélye hogy terhes vagy,de azért előfordulhat.

2011. jan. 5. 16:22
 7/32 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok jó matekból, de 4 hete lyukadt ki a gumi, és még van másfél heted a mensidig???

Ha az előző mensid első napján szexeltetek is, akkor is 38 napra jön ki a ciklusod az elmondottak alapján. Te 38 naponként menstruálsz?

2011. jan. 5. 16:27
 8/32 A kérdező kommentje:

lehet hogy valamire rosszul emlékszem?a mensim még nem állt be igy nem mindig ugyanabban a az időben jön meg...de nem rég történt ez a dolog..és tuti biztos hogy előváladék jutott be.

tehát...elvileg pár napon belül meg kell jönnie..

a melleimim már fájnak...ami menses előtt mindig van..

mostanság picit többet ettem..

aztán..többet is járok pisilni..de mivel mezitláb járkálok ezért előfordulhat hogy felfáztam..

mit gondoltok..lehet ebből terhesség?

légyszi őszintén válaszoljatok!nagyon köszönöm!

2011. jan. 5. 16:36
 9/32 anonim ***** válasza:

Szia!

Én babát várok.Az előváladék ÁLLÍTÓLAG tartalmaz spermát,én mégsem estem teherbe pedig 1,5 évig úgy védekeztünk (de senki ne csináljon ilyet)

Ha nem rendszeres a menzeszed,akkor az aktus után 2 héttel csináld meg a tesztet,akkor már kimutatja ha pozitív.Viszont ha baba van,akkor csak szülői engedéllyel csinálják meg,és bizony pénzbe kerül,ezt nem kerülhetetd el.Egyébként majdnem én is így jártam 16 évesen,nekem két hetet késett is annyira pánikoltam,utánna első dolgom volt fogamzásgátlót iratni.Ha megbízható a párod akkor fontold meg te is.

2011. jan. 5. 17:11
 10/32 anonim ***** válasza:
Előző vagyok:természetesen most azért várok babát,mert akartuk,nehogy félreértés legyen.Csak előtte megszakításossal és nem volt baj.Amúgy szerintem nálad nincs sok esély a terhességre.
2011. jan. 5. 17:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!