Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek sok van nekem...

Szerintetek sok van nekem megengedve?

Figyelt kérdés

Eleg sokat bulizok malyd minden hetvegen. Eleg sokszor berugtam es van ugy hogy hetkoznap is a baratomnal alszok. Jegyeim nem a legjobbak de mostanaban igyekszek. Sokat veszekszik velem anyukam es en feleselek neki mert beleszol mindenbe ! szeintetek sokat megenged ? emelett kirobaltam fufat meg eleg sok dolgot de ezekrol nemtud mar !

17/L

2011. jan. 3. 02:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%
Egy biztos: hogy az iskolában, de főleg a nyelvtan órán, semmit nem tanultál. Ez a baj!
2011. jan. 3. 15:00
 12/18 anonim ***** válasza:

igen.:)

nekem volt részem pár hülyeségben,bár nem nagy dolgok. De nem akarok olyan lenni mint te :D. Azt irtad,hogy igyekszel a suliban.Hát akkor igyekezz is.:) nemtudom,hogy érettségiztél e már,vagy pont elötted van,de az nagyon fogja befolyásolni az életed. Bocsi de az 1 éves kapcsolatoddal nem fogsz munkát keresni,pénzt meg stb. ismerősöm ismerőse több mint 3 éve jár egy csajjal,nah azt már megemlitem.:)

Még javithatsz suliban,és becsüld meg a pasid.

A buli helyett tanulj(nem kell tulzás,bár a malyj-ot j vel kell irni,de sebaj :) )

Anyuddal meg békülj ki :D

Sok sikert!!

2011. jan. 3. 15:59
 13/18 anonim ***** válasza:
Figyelj mert jobbak a veled egy idősek? Hát pl itt vok én én is 17 vagyok lány, nekem meg 1 év 1 hónapos komoly kapcsolatom van első barátom... ezt is hozzá teszem mert nem mindenkinek adatik meg h az első barátjával ilyen hosszú. lefeküdni is 1x 10 és fél hónap után feküdtünk le bulizni 1 hóba 1x ha eljárok nagyon ritka ha többször megyek, csak én azt meg is unom... itt aludni a barátom meg csak karácsony előtt 2 nappal aludt itt rendesen h az anyja megengedte mert eddig úgy volt h elkéreckedett bulizni és közbe ott volt de hajnalba ment is haza... szóval sztem a kettőnk életvitelét meg lehet nézni h kié a "jobb" mert amint látod vannak normálisabb veled egykorúak is...azért mert a te társaságod épp nem az. nem azt mondom h én egy király full jó 17 éves vok de azért én a drogokhoz a ... életb nem nyúlnék... 2 barátnőm már azért nem beszélünk mert drogoztak. megmondtam nekik vagy az vagy a barátság ők a drogot vlasztottoák de akk ez van ;) gondolkozz el amit sok szülő is írt
2011. jan. 3. 18:08
 14/18 anonim ***** válasza:

Az én 15 éves lányom is jár bulizni,pénteken vagy szombaton vagy mindkettő.Bár nálunk még úgy van , hogy elmegyek érte,vagy pedig az öcsém (18 éves) hazahozza vagy pedig a szintén ennyi idős barátja,szerencsére már tudnak vezetni.A lányom szinte minden tantárgyból 4-es 5ös lesz,pedig nem sokat tanul,most 9.es.Nagyon megbízom benne,és nagyon nem örülnék ha feleselne , pedig szokott ;-)

Nagyon sok mindent tudok róla, pl hogy cigizik,szokott inni,1x katizott

nem adja magát könnyen,közölte a barátjával hogy majd 1 év múlva lefekszik vele,ha vár rá annyit :-)

Azért,büszke vagyok rá.

42.N

2011. jan. 4. 18:33
 15/18 anonim ***** válasza:

ja,és hozzáteszem, már 1 éve járnak.

42.N

2011. jan. 4. 18:34
 16/18 anonim ***** válasza:

Ja büszke lehetsz rá!!!

15 éves, iszik ,cigizik és már drogozott is!

Ejha minta anya ÁÁÁ pffff

2011. jan. 4. 22:29
 17/18 A kérdező kommentje:
Szerintem meg jó anya vagy akinek később is nagyon jó lesz a gyerekével a kapcsolata ......
2011. jan. 4. 22:43
 18/18 anonim ***** válasza:
51%

Legalább tudok róla.És elmondja , nem úgy mint akiket ismerek itt a városban gyerekeket,hogy az anyja azt se tudja hogy él-e még a gyereke.Volt úgy hogy az ismerősöm lányát aki 18 éves, én vittem kórházba mert Ő éppen pasizott, hát gratulálok.Ráadásul a lány az ereit vagdosta,gondolom előtte drogozott,és el is volt ájulva.Ha akkor nem megyek át a szalagavatós ruha miatt,akkor ki tudja mi lett volna szegénnyel :( Miután magához tért,nagyon megköszönte hogy segítettem.

Ennyit erről :-)

42.N

2011. jan. 5. 18:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!