Szerintetek sok van nekem megengedve?
Eleg sokat bulizok malyd minden hetvegen. Eleg sokszor berugtam es van ugy hogy hetkoznap is a baratomnal alszok. Jegyeim nem a legjobbak de mostanaban igyekszek. Sokat veszekszik velem anyukam es en feleselek neki mert beleszol mindenbe ! szeintetek sokat megenged ? emelett kirobaltam fufat meg eleg sok dolgot de ezekrol nemtud mar !
17/L
igen.:)
nekem volt részem pár hülyeségben,bár nem nagy dolgok. De nem akarok olyan lenni mint te :D. Azt irtad,hogy igyekszel a suliban.Hát akkor igyekezz is.:) nemtudom,hogy érettségiztél e már,vagy pont elötted van,de az nagyon fogja befolyásolni az életed. Bocsi de az 1 éves kapcsolatoddal nem fogsz munkát keresni,pénzt meg stb. ismerősöm ismerőse több mint 3 éve jár egy csajjal,nah azt már megemlitem.:)
Még javithatsz suliban,és becsüld meg a pasid.
A buli helyett tanulj(nem kell tulzás,bár a malyj-ot j vel kell irni,de sebaj :) )
Anyuddal meg békülj ki :D
Sok sikert!!
Az én 15 éves lányom is jár bulizni,pénteken vagy szombaton vagy mindkettő.Bár nálunk még úgy van , hogy elmegyek érte,vagy pedig az öcsém (18 éves) hazahozza vagy pedig a szintén ennyi idős barátja,szerencsére már tudnak vezetni.A lányom szinte minden tantárgyból 4-es 5ös lesz,pedig nem sokat tanul,most 9.es.Nagyon megbízom benne,és nagyon nem örülnék ha feleselne , pedig szokott ;-)
Nagyon sok mindent tudok róla, pl hogy cigizik,szokott inni,1x katizott
nem adja magát könnyen,közölte a barátjával hogy majd 1 év múlva lefekszik vele,ha vár rá annyit :-)
Azért,büszke vagyok rá.
42.N
ja,és hozzáteszem, már 1 éve járnak.
42.N
Ja büszke lehetsz rá!!!
15 éves, iszik ,cigizik és már drogozott is!
Ejha minta anya ÁÁÁ pffff
Legalább tudok róla.És elmondja , nem úgy mint akiket ismerek itt a városban gyerekeket,hogy az anyja azt se tudja hogy él-e még a gyereke.Volt úgy hogy az ismerősöm lányát aki 18 éves, én vittem kórházba mert Ő éppen pasizott, hát gratulálok.Ráadásul a lány az ereit vagdosta,gondolom előtte drogozott,és el is volt ájulva.Ha akkor nem megyek át a szalagavatós ruha miatt,akkor ki tudja mi lett volna szegénnyel :( Miután magához tért,nagyon megköszönte hogy segítettem.
Ennyit erről :-)
42.N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!