Szerintetek sok van nekem megengedve?
Eleg sokat bulizok malyd minden hetvegen. Eleg sokszor berugtam es van ugy hogy hetkoznap is a baratomnal alszok. Jegyeim nem a legjobbak de mostanaban igyekszek. Sokat veszekszik velem anyukam es en feleselek neki mert beleszol mindenbe ! szeintetek sokat megenged ? emelett kirobaltam fufat meg eleg sok dolgot de ezekrol nemtud mar !
17/L
Hááát, most nem írnám le a jelzőt, ami eszembe jutott, mert kimoderálnának...
Nekem 20 éves a lányom, és ha ILYEN lenne, mint te, már régen elkergettem volna!!!
A lányom nemhogy soha nem iszik alkoholt (még szilveszterkor sem kér belőle) de még életében nem rúgott be, szerencsére nem is fiúzik...
Igen, azt hiszem a szüleid nagy mértékben felelősek, hogy te 17 évesen ilyen életet élsz!
De te is, hogy ilyen igénytelen vagy... 8-[[
Ha így folytatod, pár év múlva egy züllött drogos utcasarki leszel, aki 100 forintért bármire képes, hogy alkoholhoz vagy droghoz juthasson!
Amíg jól tanulsz szerintem nincs gond.
Én is hasonlóan élek.
16/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!