Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek sok van nekem...

Szerintetek sok van nekem megengedve?

Figyelt kérdés

Eleg sokat bulizok malyd minden hetvegen. Eleg sokszor berugtam es van ugy hogy hetkoznap is a baratomnal alszok. Jegyeim nem a legjobbak de mostanaban igyekszek. Sokat veszekszik velem anyukam es en feleselek neki mert beleszol mindenbe ! szeintetek sokat megenged ? emelett kirobaltam fufat meg eleg sok dolgot de ezekrol nemtud mar !

17/L

2011. jan. 3. 02:22
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
És egyeves kapcsolatom van ! ezelott mindennap mas pasival voltam de mar nem ! minden jot kiprobaltam ! szerintetek milyen lany vagyok ???
2011. jan. 3. 02:25
 2/18 anonim ***** válasza:
0%

Hááát, most nem írnám le a jelzőt, ami eszembe jutott, mert kimoderálnának...

Nekem 20 éves a lányom, és ha ILYEN lenne, mint te, már régen elkergettem volna!!!

A lányom nemhogy soha nem iszik alkoholt (még szilveszterkor sem kér belőle) de még életében nem rúgott be, szerencsére nem is fiúzik...

Igen, azt hiszem a szüleid nagy mértékben felelősek, hogy te 17 évesen ilyen életet élsz!

De te is, hogy ilyen igénytelen vagy... 8-[[

Ha így folytatod, pár év múlva egy züllött drogos utcasarki leszel, aki 100 forintért bármire képes, hogy alkoholhoz vagy droghoz juthasson!

2011. jan. 3. 04:09
 3/18 anonim ***** válasza:
66%

Amíg jól tanulsz szerintem nincs gond.

Én is hasonlóan élek.

16/F

2011. jan. 3. 05:04
 4/18 anonim ***** válasza:
0%
Hát aranyom,szörnyű amiket leírsz. Mondanám,hogy tulzásba estél de ma már a legtöbb tizen éves ilyen!SAJNOS! Ez mind a szülők hibája,nem érnek rá a gyerekkel foglalkozni,mert güriznek reggeltől estig,hogy a gyereknek minden meglegyen,a gyerek meg úgy hálálja meg,hogy szarik a fejre! 17 évesen nem ilyenekkel kéne foglalkozni,be kell látnod,hogy ez igy nem jó! 20 évesen ténleg egy kiélt rogyad pi@@a leszel! Igen ténleg sok van neked megengedve! Lásd be ,hogy nem jó igy,tanulj és probálj az anyukáddal megértőbb lenni,ö csaj neked akar jót!
2011. jan. 3. 08:08
 5/18 anonim ***** válasza:
csak
2011. jan. 3. 08:09
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
Én erre nem lennék büszke a helyedben, főleg, hogy még ide ki is írjam, inkább elsüllyednék szégyenembe, de persze engem megneveltek normálisan, meg volt eszem is. Tényleg igénytelen vagy, ahogy az egyik előző válaszoló írta, ez a legjobb szó az egészre. Én is kiraktalak volna, de ha még 17 évesen nem tehetem, 18 után mindenképp, ha ennyire nagylány vagy lehet menni dolgozni, de hogy az én pénzemből egy fillért nem látnál. De hogy mindennemű anyagi támogatást megvonnék tőled az is fix.
2011. jan. 3. 14:30
 7/18 A kérdező kommentje:
Utolso es mer hiszed azt hogy mas velem egykoruak jobbak ?
2011. jan. 3. 14:48
 8/18 A kérdező kommentje:
É s mind mondom 1éve komoly kapcsolatom van !
2011. jan. 3. 14:48
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem, miért kellene érdekeljen, hogy mások milyenek? Vagy te a csordaszellemet követed? Ha mások a kútba ugranak te is? Én kulturált, intelligens vagyok, nem kefélek orrba szájba, én erre vagyok büszke, te meg másra. A saját körödben lehet az a menő, amit te csinálsz, de intelligens, értelmes emberek között nem igazán.
2011. jan. 3. 14:51
 10/18 A kérdező kommentje:
Figyelj szerintem nembaj ha sok dolgot kiprobaltam legalabb tanultam belolluk ! es 1eves komoly kapcsolat szerintem szep ido !
2011. jan. 3. 14:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!