Nagy marhaságot csináltam?
ma láttam a megállóban, hogy a 13 éves húgomat egy kb. 17 éves srác taperolja. annyira bepipultam, hogy odamentem és úgy képen vágtam, hogy asszem el is törött neki az orra. mint az utólag kiderült ő a húgom "pasija". mellesleg tegnap a kisboltba ismerkedtek össze. én elmondtam neki, hogy egy ilyen fiú mit akarhat tőle, de nem hitt nekem és most nagyon haragszik rám a szüleimmel együtt. szerintem az a srác már nem jön vissza és ezt ő is tudja. jelenleg a húgom ott sír a szobájában a baklövésemért.
16/f
Megértem mindkettőtök álláspontját.
Bár én biztos, h nem így csináltam volna, ez azért durva.
Az addig ok, h a húgod és vigyázni akarsz rá.
Meg jönnek itt a válaszok, h 13 éves és nem ezzel kéne foglalkozni. Ebben persze van igazság, de sosem értettem miért így álltok hozzá. Ha a lányak van egy kis esze, tudja mit csinál, és mit nem. Most majd az jön, h de a pasi 17 éves... És?! Mindenki csak általánosít. Nem minden pasi a szexre megy, attól mert 17. Én 13 voltam a pasim 18, és igen bepróbálkozott, de megmondtam neki, h nem és ő megértette, sőt még ő kért bocsánatot.
Mondjuk én csak 16 vagyok, de az én álláspontom az, h amíg a lány tudja, h mi az amit nem kéne, és nem a tanulás rovására megy a dolog addig miért ne lehetne barátja?! 13 évesen kezdődik pont ez a korszaka általában a lányoknak.
Na de nem kioktatni akartam senkit. Én a helyedben, odamentem volna, rákérdeztem volna, h ez mégis mi? Nyilván bemutatta volna a barátját. Aztán otthon elbeszélgettem volna a húgommal, h mi a téma a szexről stb, és megkértem volna, h mutassa be a szülőknek. Aztán a fiút is megkerestem volna, és felvilágosítottam volna, h oké, h együtt vannak, de vigyázzon hova nyúl, mert a húgom még csak 13 éves, és nem kéne olyat tenni aminek nincs itt az ideje.
Uhhhh...hogy te mekkora egy paraszt vagy,már bocs.De nem lett volna inkább jobb,ha odamész és megkérdezed a húgodtól,hogy ki az a srác?:O
A kérdésedre válaszolva pedig:Igen,nagy marhaságot csináltál.
igazad van(bár az orrtörés nem volt szimpi)...
am abba gondolj bele,hogy ha most 16 éves vagy és egy 20 éves csajjal smárolnál bárhol,és odajönne a bátyád bemosna a csajnak mit szolnál...
Jól csináltad!
Bár azért kicsit túlzás volt :)
Nyugi, majd megérti, hogy miért csináltad! :P
Ha igazából szeretné,nem érdekelné egy törött orr és visszajönne.
Jól tetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!