ma láttam a megállóban, hogy a 13 éves húgomat egy kb. 17 éves srác taperolja. annyira bepipultam, hogy odamentem és úgy képen vágtam, hogy asszem el is törött neki az orra. mint az utólag kiderült ő a húgom "pasija". mellesleg tegnap a kisboltba ismerkedtek össze. én elmondtam neki, hogy egy ilyen fiú mit akarhat tőle, de nem hitt nekem és most nagyon haragszik rám a szüleimmel együtt. szerintem az a srác már nem jön vissza és ezt ő is tudja. jelenleg a húgom ott sír a szobájában a baklövésemért.
lány vagyok de felkentem volna a falra, a húgomat meg kioktattam volna
2010. dec. 28. 16:32
12/28 anonim válasza:
Jól tetted nagyon is!! A Helyedben sztem énis bemostam vna neki egyet. Még jó h nincs hugom.
17f
2010. dec. 28. 17:26
13/28 anonim válasza:
Lány vagyok én is, de ha meglátom hogy a 14 éves húgomat egy 15 évnél idősebb fiú tapizza, vérfürdőt rendezek. (Na jó, azért azt nem, de értitek mire gondolok.)
2010. dec. 28. 19:06
14/28 anonim válasza:
Szerintem aranyos, hogy törődsz a hugodal :) De azért azért kérj bocsánatot, és sztem beszélj a sráccal is! 1szer csak megbocsájt :)
2010. dec. 28. 19:09
15/28 anonim válasza:
Nos, szerintem ütni nem kellett volna, legalábbis nem ekkorát, mert ez egy kicsit meredek volt, de különben igazad van, én sem hagytam volna annyiban. Egyébként ne haragudj, de szerintem is a húgodat minősíti, hogy egy nap "járás" után hagyja taperolni magát...
2010. dec. 28. 19:33
16/28 anonim válasza:
Szép ütés lehetett..:D megnéztem volna..:D egyébként nem értem a szüleidet.talán nekik kellene elbeszélgetni a hugoddal, hogy ez mégis mi volt. VAGY neked kellene elmagyarázni a szüleidnek..hogy ez a mai világ nem olyan mint az ő idejükben, hogy itt már nem menő az, hogy kézen fogva sétálnak, itt már a szex a lényeg..:S
17/L
2010. dec. 28. 21:27
17/28 anonim válasza:
jól tetted
2010. dec. 28. 21:28
18/28 anonim válasza:
Jófej lehetsz:)szerintem jól tetted,a következő lépés az lett volna hogy ágyba viszi.
2010. dec. 28. 21:42
19/28 anonim válasza:
Nem csinaltal marhasagot, bar az orrat meghagyhattad volna neki xD
2010. dec. 28. 22:24
20/28 anonim válasza:
Nagyon aranyos hogy ennyire tortodsz a hugoddal , de minel hamarabb beszelgess el vele errol, mert en is nagyon sokaig rosszul bantam a tesommal es megvoltam haragudva ra ( ilyesmi miatt ) es a helyzet csak aztan javult amiutan beszelgettunk errol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!