Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csináltam 1 elég nagy marhaság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csináltam 1 elég nagy marhaságot és szeretném valahogy rendbe hozni de nem tudom hogyan?

Figyelt kérdés

arról lenne szó hogy nem rég láttam 1 lányt nagyon megtetszett de akkor úgy nem is foglalkoztam a ezzel elmentem haza:S. De állandóan ezen a lányon járt az eszem még most is sajnos,sikerült megtudni ki az a lány és egyik haveromat megkértem hogy nem e beszélne vele mivel én suli mellett dolgozok és nagyon nincs időm nagyon semmire.de közben beszéltünk egyik barátnőjével is aki elhordta kb minden féle k.rvának ,nem igazán érdekelt de bazi jó barátnő az ilyen:D ennek ellenére haverom irt a lánynak de ö nem választ rá mondjuk meg is értem ,de nem tudok másra gondolni csak arra hogy mekkora hüly. voltam és hogy "kell nekem ez a lány".

Szerintetek hogy tudnám ezt helyre hozni?

2011. márc. 8. 16:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mégis milyen marhaságot csináltál? Nekem ebben semmi rossz nincs, mármint nem látom hol hibáztál, azon kívül, hogy a barátaidat küldözgeted a lány után. Azt fogja gondolni töketlen vagy, szóval állj oda elé te magad és mondd el mit akarsz. Nekem sem kellene olyan, aki mással üzenget.
2011. márc. 8. 16:39
 2/16 A kérdező kommentje:
hát nekem ez elég épp elég hogy ekkora p.cs voltam de ezek után még a pofámról is ég a bőr:S hogy arra nem voltam képes hogy oda álljak elé
2011. márc. 8. 16:42
 3/16 anonim ***** válasza:
Ha nincs időd személyesen megkeresni a lányt, hogyan akarsz kapcsolatot?
2011. márc. 8. 16:44
 4/16 A kérdező kommentje:
hát arra szakítanék időt mivel magántanuló leszek a mert a suli meg a meló nem ment együtt
2011. márc. 8. 16:46
 5/16 anonim ***** válasza:
Akkor ne a haverokkal üzengess, hanem állj oda elé. És minden meg van oldva :)
2011. márc. 8. 16:48
 6/16 anonim ***** válasza:
...akkor hagynám a fenébe a múltat a helyedben és elé állnék.
2011. márc. 8. 16:48
 7/16 A kérdező kommentje:
hát muszáj leszek valamit kitalálni bár arra gondoltam hogy leirom neki emailben vagy nem tudom mert ha elé kell állnom abból csak szarul jönnék ki:S
2011. márc. 8. 16:50
 8/16 anonim ***** válasza:

Fenét jössz ki szarul. Az e-maillel jössz ki szarul, mert akkor leszel bajban, ha majd lebeszélés után kell elé állnod. Ezerszer kellemetlenebb helyzet.

Hány évesek vagytok egyébként?

2011. márc. 8. 16:52
 9/16 anonim ***** válasza:

Nálam egy életre elásnád magad, ha e-mailbe üzengetnél...

De ez én vagyok. Szeretem a korrekt, magabiztos, talpraesett embereket.

2011. márc. 8. 16:54
 10/16 A kérdező kommentje:
hát ö 15 én lassan 20
2011. márc. 8. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!