Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináltam 1 elég nagy marhaságot és szeretném valahogy rendbe hozni de nem tudom hogyan?
arról lenne szó hogy nem rég láttam 1 lányt nagyon megtetszett de akkor úgy nem is foglalkoztam a ezzel elmentem haza:S. De állandóan ezen a lányon járt az eszem még most is sajnos,sikerült megtudni ki az a lány és egyik haveromat megkértem hogy nem e beszélne vele mivel én suli mellett dolgozok és nagyon nincs időm nagyon semmire.de közben beszéltünk egyik barátnőjével is aki elhordta kb minden féle k.rvának ,nem igazán érdekelt de bazi jó barátnő az ilyen:D ennek ellenére haverom irt a lánynak de ö nem választ rá mondjuk meg is értem ,de nem tudok másra gondolni csak arra hogy mekkora hüly. voltam és hogy "kell nekem ez a lány".
Szerintetek hogy tudnám ezt helyre hozni?
Fenét jössz ki szarul. Az e-maillel jössz ki szarul, mert akkor leszel bajban, ha majd lebeszélés után kell elé állnod. Ezerszer kellemetlenebb helyzet.
Hány évesek vagytok egyébként?
Nálam egy életre elásnád magad, ha e-mailbe üzengetnél...
De ez én vagyok. Szeretem a korrekt, magabiztos, talpraesett embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!