A gyereketek kérdez ekkora marhaságot?
12 éves, nagyon értelmes, okos gyerek, jó tanuló (sőt), de...
Olyan égbe kiáltó marhaságokat tud kérdezni, hogy a földet kaparom tőle.
Pl.:" Anya, ha abba a halastóba belezuhanna egy Boin7474es, akkor a hullámok elérnének idáig?" vagy"Anya, ha erre dombra esne egy bomba, akkor eltünne az a domb?"
Ez csak az utóbbi egy hét termése, de minden héten van 2 hasonló.
Mostmár csak nevetek rajta, meg tömören megválaszolom, hogy igen, vagy nem.
Nektek kérdez ilyen butaságokat a gyereketek?
Ha érdeklik ezek a dolgok.. :)
de ha jó tanuló, értelmes és stb. akkor szerintem semmi baj :)
Szerintem egyáltalán nem hülyeség amit kérdez, söt örülj, hogy olyan gondolatok foglakoztatják az agyát ami összetet, elvileg lehetetlen.
De ha a tudósink nem így gondolkoztak volna akkor a mai napig nem lenne semmi feltalálva.
Ezekre a kérdésekre azért illene egy kisebb pár mondatos magyarázatod adni.
Pl a bomba nagysága ereje függ attól hogy a domb eltünik vagy sem. Vagy hogy a repülö bele landol vagy bumm bele esik a vízbe. stb...
Sok szülö legyint a gyerek kérdésére és a gyerek szép lassan elveszítni kedvét a kérdezéstöl. Pedig a leghasznosabb tanulási mód a kérdezés, mert amit megkérdez az érdekli.
èn si iylen gyerek voltam. Lány létemre minden érdekelt, és apukám tudott magyarázatot adni.
Nem a háta mögött nevetem ki, együtt nevetünk rajta.
Már azt nem tudom, hogy csak engem akar hergelni vagy csak jópofizni akar.
Az ilyen dolgok tényleg nem hülyeségek.
Ha valamilyen okból (...) mégis azok lehet, hogy csak viccnek szánta.
Egyébként még milyen kérdéseket tett fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!