Milyen szakmát szeretnétek majd? Hány gyereketek lesz, és hogy fogják hívni őket?
Fotós szeretnék lenni. :) Gyerekek: egy fiú, utána egy lány. Nevekben még annyira nem gondolkoztam. :)
Teljesüljön az álmod! :)
Én csak annyit tudok, hogy ki szeretnék menni Franciaországban, és ezért mindent meg is teszek. Ott történész vagy régész szeretnék lenni. :) A gyerekekröl még nem nagyon gondolkoztam, de biztos hogy lesznek. :) vagy 1 vagy 2 :) Én is kivánom, hogy teljesüljön az álmod, hiszen álmok, célok nélkül mit sem ér az élet.
14/L
Én tanár szeretnék lenni, vagy régész. Mindig történelemmel akartam foglalkozni, imádom, szeretném azt tanulni majd.
Lány: Izabella
Fiú: Márton, Tamás
Mondjuk jelen pillanatban a hátam közeépre sem kívánom a gyerekeket, majd később meglátjuk.
16/l
Hű... 13 éves fejjel még nem határoztam el egyértelműen ilyeneket, de azért essünk neki.
A szakma a lehető legneccesebb kérdés, igazság szerint sokminden megfordult már a fejemben. Legszívesebben talán patológus lennék, de lehet, hogy a végén csak könyvelő lesz belőlem...:D
Gyerekből elég nekem egy vagy kettő is. Egy fiút mindenképp szeretnék, a többit majd meglátjuk. Még nem döntöttem el a leendő gyermekeim nevét, de persze van pár, ami tetszik (fiú: Alexander, Erik, Csongor, Frigyes; lány: Titanilla, Natasa, Mirjam).
13/L
újságíró, író, idegenforgalmi menedzser, rendezvényszervező, operatőr, filmrendező, producer, casting-végző, riporter, MTI-ben akármi, rádióban hírszerkesztő
gyerek 2-3 két lány egy fiú... lánynevek közül tetszik a dóra, anna, laura, elizabet, sára, luca, emma, csenge, ivett, eszter, lilla
de nem sorrendben írtam, a lilla és a dóra tetszik a legjobban
fiúnevek közül az egyszerű és gyakoriak: péter, dániel, dávid, balázs.
utolsó vagyok, ülföldre szeretnék menni, szóba jöhető országok:
1. franciaország
2.anglia
3.svájc
4.svédország
5.belgium
és nem a fővárosokba hanem egy másodrangú város mellé tehát birmingham, versailles, marseilles, bregenz, stb. MELLÉ, az agglomerációba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!