Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen szakmát szeretnétek...

Milyen szakmát szeretnétek majd? Hány gyereketek lesz, és hogy fogják hívni őket?

Figyelt kérdés
Én 14 éves lány vagyok, már régóta szeretnék színésznő lenni. Úgy tervezem, hogy két gyerekem lesz. Lánynevek közül a kedvenceim a Lola és a Luca, fiúnevek közül pedig a Soma és a Félix. :-)
2011. júl. 18. 16:20
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
82%

újságíró szeretnék lenni, és szeretnék kiköltözni Írországba :)

1 fiút szeretnék, akinek Levente lenne a neve :)

2011. júl. 23. 22:02
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Álmodozó típus vagyok, úgyhogy már elgondolkoztam mindegyik kérdéseden. :) A szakmáról: szeretek sütni-fözni, lehet, hogy ezt a pályát választom, aztán nagyon szeretem a divatot, az állatokat, imádok énekelni,fotózni, az ezekkel kapcsolatos szakmák is érdekelnek. :)

Nagy családot szeretnék, legalább 3 gyereket, lehetöleg ikreket is, fiút, lányt vegyesen. lánynevek, terén szeretem a szép, lányos neveket, pl. bella, hanna, a fiúneveknél a gyakoriak tetszenek, pl. balázs, peti

Én is kívánom neked, és persze magamnak is, meg mindenkinek, aki ide írt, hogy valóra váljanak álmaink! :)) 15/L

2011. júl. 24. 23:19
 33/34 anonim ***** válasza:
Vasutas szakmunkás
2012. máj. 30. 13:07
 34/34 anonim ***** válasza:

Én 14 éves leszek, szeptemberben kezdem a konzit, és zenetanár/zenész szeretnék lenni.

2 fiút és egy kislányt szeretnék. Majd ahogy a sors hozza, úgy lesz ;)

Kedvenc neveim egyébként a Sebestyén és a Zétény.

Lánynévvel egyelőre hadilábon állok, de tetszik a Mimi és a Boróka. :)

remélem kielégítő volt a válaszom. :)

13,5/L

2012. aug. 19. 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!