Milyen szakmát szeretnétek majd? Hány gyereketek lesz, és hogy fogják hívni őket?
ujsagiro;ha lany nikolett vagy henrietta
ha fiu balazs vagy levente
14/L
elsősorban szobafestőt mert annak tanulok szeptembertől leszek végzős... utána még talán egy kőműves szakma és ennyi elég is... lehet lenézni mert én szakmát tanulok és nem egy irodi munkára pályázok...
18f
Hidd el, sokszor egy kétkezi munkás embert is ugyanúgy meg kell, meg lehet(!) becsülni, mint egy diplomást.
Szerinted az emberek miben laknának, ha neme lennének kőművesek ?
Ne becsüld le magad...
19:18-as
szerintem nem néz le senki.én apum is festő,jól megélünk,lehet jobban,mint egy diplomás család. igaz én szeretnék diplomát,de nincs semmi bajom a fizikai munkával,csak én mindenhez olyan ügyetlen vagyok,csak tanulni tudok. x
Fényképész szeretnék lenni rengeteg könyvet olvastam, és filmet néztem a témával kapcsolatban.
Ruházati eladót most végeztem el. Megyek tovább érettségizni, hogy eltudjak menni fényképész suliba. De előtte szeretnék dolgozni, hogy legyen pénzem.
Nekem a baba kicsit előbb jött mint terveztem. 17. szülinapom előtt 3 hónappal szültem. A neve Amarillisz.
Szeretnék még gyereket olyan 6-7 év múlva. Mindegy hogy fiú vagy lány lesz.
19:18-nak Általános osztálytársaim akik érettségizni mentek nem tudják, hogy most mit kezdjenek magukkal és szakmájuk sincs.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!