Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Rejtegetsz holmikat a szüleid...

Rejtegetsz holmikat a szüleid elől?

Figyelt kérdés
Pl.: pénz, cigi, pia, drog, óvszer, ilyenekre gondoltam. És ha igen mennyire dugod el,találtak-e már olyan dolgot nálad, amiről nem tudtak?
2010. dec. 27. 14:25
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

Suliban kaptunk egy óvszert felvilágosítás keretein belül, na azt rejtegetem egy plüssnyusziban xD Mást nem nagyon kell, max az apróbb tárgyakat, amiket hozzám közelálló emberektől kaptam.

14L

2011. nov. 10. 21:58
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

igen :D

vizipipa,cigi,egy üveg pezsgő

2011. nov. 10. 22:11
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Áhh dehogy, volt hogy energiaitalt ittam, azt dugdostam, mert szüleim nem szeretik, de azóta lebuktam, meg annyira meg se éri+a kóla ízét sokkal jobban szeretem... :D
2011. nov. 11. 16:22
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer vettem egy nagyon erotikus, szexi fűző típusú fehérneműt. Nem akartam, hogy anya meglássa, de nem is titkoltam előle, már látta:)
2011. nov. 11. 19:33
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
A naplómat.
2011. nov. 11. 20:00
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

óvszer az elöl van, úgyis tudják, mert fogamzásgátlót is szedek és anyám fizeti. pénzem magam elől dugdosom hogy ne költsem el rögtön :D pia kint van a konyhában :D drog, cigi nincs nem is kell

15L

2011. nov. 11. 20:09
 37/38 anonim ***** válasza:

Bár már kinőttem ebből a korból, leírom miket rejtegettem olyan 15 évesen:

pénz: általában tőlük kaptam, úgyhogy nem kellett, de volt, amikor nyaralásból megmaradt pénzt beváltottam titokban és azt el kellett dugni, volt, hogy 30 000 Ft jött össze.

cigi: volt egy időszak, amikor cigiztem, ezt nagyon el kellett dugni, anyum orvos, különösen utálta, ha már cigi szagom volt, ilyenkor persze arra fogtam, hogy olyan helyen voltunk...

pia: volt itthon, nem kellett sehol se rejtegetnem, de sose ittam az itthoni készletből, észrevették volna.

drog: nem dogozom/drogoztam. Azt a kis füvet, amit kipróbáltam egy barátomtól kaptam, de szerencsére nem kezdtem el drogozni.

óvszer: volt óvszerem, mikor felvilágosításon kaptuk, azt gondosan elrejtettem, de amúgy nem tartottam itthon, lány vagyok, mindig a fiúk gondoskodtak erről.

2011. dec. 3. 23:26
 38/38 anonim ***** válasza:
Igen, néhány dolgot. A megtakarított pénzemet, mert ha nem dugom el, előfordul hogy "kölcsönkérik". Aztán a naplómat, a rajzaimat, és a verseimet.
2011. dec. 4. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!