Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Rejtegetsz holmikat a szüleid...

Rejtegetsz holmikat a szüleid elől?

Figyelt kérdés
Pl.: pénz, cigi, pia, drog, óvszer, ilyenekre gondoltam. És ha igen mennyire dugod el,találtak-e már olyan dolgot nálad, amiről nem tudtak?
2010. dec. 27. 14:25
1 2 3 4
 21/38 dóriyyi ***** válasza:
75%

Pénzt azért, mert kaptam valakitől nagyobb összeget amiről ők nem tudnak és nem is szándékozom elmondani...xd:/ Cigit, bár tudnak róla, de azthiszik nem cigizem..-.-:S Óvszert..., mert viccből vettünk egyszer, de nem élek nemi életet..(:

13/L

2010. dec. 29. 10:17
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

igen ah bejönnek a szobába és pl msnezek akkor a monitort szoktam eldugni

:D

2010. dec. 29. 12:00
 23/38 anonim ***** válasza:
82%

"Pl.: pénz, cigi, pia, drog, óvszer"

Pénzt : Elrakom,de tudják hol van

Cigi : Azt eldugom rendesen

Pia : Nővérem már 18+ szóval ha van azt nála tartjuk :)

Drog : undoritó , illegális , és mi a francnak kell ?

Óvszer : pénztárcában ...

2010. dec. 29. 19:32
 24/38 anonim ***** válasza:
77%
Jah és 14/F
2010. dec. 29. 19:32
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Cigit és óvszert magamnál tartom a táskámban-remélhetőleg a táskámban nem kutakszanak.

Energiaitalt a szekrényembe dugom el a ruháim közé, bár egyszer 'véletlenül' megtalálták.

Naplómat rejtettem el egy cipős dobozban, de azt is megtalálták, és azóta nem írok naplót.

Az 'érdekes' dokumentumokat (gondolok itt naplózott beszélgetésekre, 'beteg'/ ill. rólam készült fotókat, verseket és hasonló dolgokat) lementek a kulcstartómon lévő pendrive-ra, amint apámtól kaptam (innen is köszönöm neki, hogy kulcstartós pendrive-ot kaptam tőle).

Telefonomat nem hagyom őrizetlenül, amióta nem lehet rá kódot tenni.

2010. dec. 31. 20:09
 26/38 anonim ***** válasza:
88%

Én anno művészetet csináltam az ellenőrző elrejtéséből! :D Beletettem a díszpárnába, a kép mögé a falon, a ruhám alá, vagy a szekrény mögé. :D

Aztán, amíg nem tudták, a cigit rejtegettem, de arra már nem emlékszem, hova...

Óvszert nem dugtam el, namegaztán amikor már tartottam magamnál, már nem voltam 14 éves, szalinkább megnyugtató tényező volt nekik is sztem.

Piát sosem tartottam otthon, ha mégis, akkor sem volt gáz.

Pénzt sosem rejteteggem, minek? SŐt, kifejezetten jó volt, ha elöl volt, mert a sok aprót mindig beváltották nekem és volt, hogy meg sem számolták olyankor, így többet kaptam, mint amennyi apró volt. :)

Droghoz meg sose nyúltam, azt se tudom, hogy kell szerezni. :D

20L

2011. jan. 10. 14:03
 27/38 anonim ***** válasza:
63%
Egy kést a párnám alatt... most itt van az ölemben.
2011. jan. 10. 21:20
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

pénzt nem szoktam rejtegetni xD

pia nem nagyon szokott nálam lenni

cigi, ha van nálam akkor az a táskámban van

óvszer meg fiókban van

de nálam semmit nem szoktak megtalálni mert nem jönnek be kutakodni, nem tudom milyen szokás ez:O

16/L

2011. nov. 10. 17:32
 29/38 anonim ***** válasza:
85%
Pénzt nem, nem drogozom, nem iszom alkoholt, nem szexelek, nem cigizem, ezért nincs mit eldugnom ezek közül. Én inkább a naplómat dugom el jó mélyre, meg a tönkretett cuccokat. Pl. tönkretettem a nõvérem szájfényét (késõbb megtalálta, jól le is szidott), eltörtem a diákigazolványom (azt mondtam, nem találom, igényeltünk újat), az ágynemũhuzatra és a matracra kiöntöttem egy egész pohasr kakaót, a foltot pedig nem tudtam kiszedni (a huzatot kidobtam, a kuka legaljára raktam, a matrac nemrég kiderült, mikor kicseréltül újra, szerencsére nem szidtak le) stb. Szóval én nagyon rejtegetõs vagyok, de semmi illegálisat, káros szert nem dugok el, mert nem élek velük. :) 15/L
2011. nov. 10. 18:31
 30/38 anonim ***** válasza:

Semmit se kell eldugnom, mert anyum nem szokott nálam kutakodni, de nyilván semmit se hagyok elöl. A pénztárcám mindig nálam van - meg minek kéne neki a pénzem, amit tőle kaptam? -, nem cigizek, piálni anyummal együtt szoktam (nyugi, csak sört és bort :D de nem rendszeresen persze), nem drogozok, és miután még barátom sincs, óvszerre semmi szükségem.

Egyedül a rajzaim azok, amiket nem szívesen mutogatok anyumnak. Mármint nem rajzolok semmi rosszat (:D), csak depressziós mangákat, vagy ha olyan kedvem van, akkor olyat, amin alig van ruha, ill. a testét virágok fedik el, és ilyeneket nem mutogat büszkén az ember lánya, mert a végén azt hiszik, hogy valami lelki bajom van.

2011. nov. 10. 21:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!