Anyukák, akiknek nincs idejük elmenni ruhát vásárolni magatoknak, milyen netes oldalakról vesztek magatoknak holmikat?
Sokáig válaszoltam a Teszveszen, de már annyira drág alett ami jó,hogy nem éri meg,főleg postaköltséggel.
Ráadásul nemrég eljutottam egy plázába, és teljesen ledöbbentem,hoyg a márkás ruhákat a jónevű boltokban fillérekért hozzádvágják. Ezek után, sosem vettem többet ruhát a teszveszen.
Aztán, múlt héten meg túrklóba mentem. Nem most voltam életemben először,de előtte tán 10 éve voltam utoljára.
A látvány és az árak teljesen sokkoltak, egy csomó ruhát hoztam el (2 nagy szatyor) 800ft-ért. Úgy jöttem haza,hogy azt mondtam a férjemnek: "soha többé nem megyek rendes ruházati boltba, csak túrkálóból öltözök".
Én így csinálom,de nekem van segítségem.
Tudom,ez neked nem megoldás.
Köszönöm a válaszokat!
Elsőnek: sajna egyedülállóként ezt nem tehetem meg, de köszönöm!
Igen, nézegettem már a Tesz-veszt és a Vaterát is, de ami tetszik az vagy kicsi, vagy tényleg nagyon drága lenne postaköltséggel együtt.
Ha van még valakinek tippe szívesen várom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!