Kismellű anyukák, akik szoptattatok, milyen típusú bikinit tudtatok venni magatoknak?
Szia
Azt szeretned, hogy nagyobbnak tunjon egy kicsit a melled vagy a merettel van gondod, hogy nem illeszkedik a felseje
, ugy ahogy klellene?
Ha nagyitani szeretned vegyel mintas es esetleg tobb regetut (olyan rakott szeru anyagut) es semmi fele keppen sem feketet.
ha nem illeszkedik hozzad, akkor csak a probalgatas marad, mert mindenkinek mas tipus all jol :)
remelem sikerul talanod gyorsan :)
szep nyarat:)
esetleg ez a tipus is jo lehet :
Én tankinit vettem, nyakbakötős és szivacsos a felső része. A Tescoban találtam. Nekem is ha úgy mozgok, persze eláll, de ez van, ha kicsi a cici. Kicsit muszáj csalni, az megint csúnya, ha nagyon rád tapad, netán még le is nyom. Marad a szivacsos megoldás, szerintem. Ezekben is van több fazon.
Még ehhez hasonlót láttam a piacon, gondolom kínaiak árulták ott, ilyen több soros fodros 3szög felső része volt:
Szerintem valami ilyen volt, ilyen hosszabb fodrok voltak rajta:
Meg kell próbálni, ha találsz ilyet.
A problemam sajnos kb ugyanez.
75B-s, de formas cicim volt lanykoromban, egymas utan volt ket terhessegem, 85D-re nottek, en szoptatni nem tudtam, mert nem volt tej, viszont 2-3 honappal szules utan ossze is ment a cicim. En nem is igazan hiztam, vekony vagyok most is, csak a cicim valtozott allandoan.
Most 80A es brutal kicsi. Kicsi es tartas nelkuli. Raadasul a felsotestem sovany, a vallam csonto, a karom vekony, a szegycsontom enyhen kiall. Ruhaban semmi gond, kifejezetten csinos, de a bikini nagyon gaz.
Ami nekem bejott:
- push up, de nem az a nyakig felnyomos, mert az nagyon mu, szerintem szanalmas, mert latszik, hogy csak a szivacs csinal cicit, de az enyhebb, tartast ado fazonok tenyleg jol allnak
- ez a fajta fodros:
Nem mutatja azt sem, hogy van, de azt sem, hogy nincs.
En nagyon biztam abban a fajta fodrosban, amit korabban belinkeltek neked, konkretan ebben: [link]
Ezt is felprobaltam, illetve tobb hasonlot (a new yorkerben sok van), de nekem nem allt jol, mert a ket haromszog kozott nagyon szabadonmaradt a mellkasom, meg jobban kihangsulyozta a bikini, hogy sovany vagyok. Nagyon sz.rul allt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!