Így hogyan vegyek neki téli holmikat?
A problémám a következő: tegnap nézelődtem a boltokban, és már kint vannak a téli ruhák, overálok. Viszont már most hiányzik egy-egy méret. És boltos ismerős mondta, hogy most vegyek, mert őszre elfogynak.
De az a bajom, hogy most még fogalmam sincs, mekkora fog kelleni neki télen?
Februárban lesz majd 1 éves, tehát elméletileg 80 vagy 86-os méret. De iszonyatos gyorsan nő, már 1 hónapja 74-es ruhákat adok rá, pedig csak 5 hónapos.
De ha most nem veszem meg, akkor télen meg nem lesz. Vegyek most 86-ost? Vagy várjam meg, mekkora lesz, aztán próbáljak meg használtan venni?
Várd meg, hogy mennyit nől :)
Az én fiaim fél évvel nagyobbak voltak a koruknál, hát előre sosem mertem vásárolni.
Amúgy én tele vagyok 86-92 overálokkal, alig várom, hogy jöjjön az ősz, és el tudjam teszelni:)
Szerintem nyugodtan vehetsz neki 86-ost.Legfeljebb kicsit nagy lesz rá, de legalább nem kell majd télen futkosnod másikért, ha esetleg kisebbet vennél, mint amekkora kell.
6,5 hós kislány anyuja
Köszi a válaszokat!
Csak olyan hülyeségnek tartom, hogy már július végén kirakják a téli overált meg kabátot, aztán novemberben meg nem lesz már belőle, max. 1-2 méret...
Most tavalyról megmaradtakat rakják ki, őősszel meg az ideieket.
Én sem iagzán vásolok előre se ruhát, se cipőt
(A lányomnak vettem egy 24-es cipőt májusban, kb 1 hónapig hordta, szandálja már 25-ös, de van 26-os cipője is, spprcipő, az ilyen időre vettem mint most, a25-re adt mondta, hogy nyom)
ja és csak szeptemberben lesz 2,5 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!