Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Így hogyan vegyek neki téli...

Így hogyan vegyek neki téli holmikat?

Figyelt kérdés

A problémám a következő: tegnap nézelődtem a boltokban, és már kint vannak a téli ruhák, overálok. Viszont már most hiányzik egy-egy méret. És boltos ismerős mondta, hogy most vegyek, mert őszre elfogynak.

De az a bajom, hogy most még fogalmam sincs, mekkora fog kelleni neki télen?

Februárban lesz majd 1 éves, tehát elméletileg 80 vagy 86-os méret. De iszonyatos gyorsan nő, már 1 hónapja 74-es ruhákat adok rá, pedig csak 5 hónapos.

De ha most nem veszem meg, akkor télen meg nem lesz. Vegyek most 86-ost? Vagy várjam meg, mekkora lesz, aztán próbáljak meg használtan venni?

2011. júl. 24. 15:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Minek akarsz nmost téli ruhát venni, szerinetm vérj vele, boltos meg csak hazabeszélt
2011. júl. 24. 15:37
 2/13 anonim ***** válasza:
40%

Várd meg, hogy mennyit nől :)

Az én fiaim fél évvel nagyobbak voltak a koruknál, hát előre sosem mertem vásárolni.

Amúgy én tele vagyok 86-92 overálokkal, alig várom, hogy jöjjön az ősz, és el tudjam teszelni:)

3/13 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem nyugodtan vehetsz neki 86-ost.Legfeljebb kicsit nagy lesz rá, de legalább nem kell majd télen futkosnod másikért, ha esetleg kisebbet vennél, mint amekkora kell.

6,5 hós kislány anyuja

4/13 anonim ***** válasza:
100%
Jó kis bolt lehet ahol télen nem árulnak téli ruhát... El ne hidd már! Gondolom a nyakán maradt az áru és próbál gyorsan túladni rajta.
2011. júl. 24. 15:44
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Meg ne vedd most. Baromság, hogy télre majd nem lesz. Október végén szoktam overált venni, kb. akkor van ideje. El akarja adni a ráragadt régieket mielőtt jön az új szezon, meg az új modellek. Ezek a méretek annyira változóak. Kislányom 2.5 éves és most hord 86-ost.... Másik lányom 9 hónapos és 80-ast hord... :DDDDDDDDDD
2011. júl. 24. 15:44
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Csak olyan hülyeségnek tartom, hogy már július végén kirakják a téli overált meg kabátot, aztán novemberben meg nem lesz már belőle, max. 1-2 méret...

2011. júl. 24. 15:45
 7/13 anonim ***** válasza:

Most tavalyról megmaradtakat rakják ki, őősszel meg az ideieket.

Én sem iagzán vásolok előre se ruhát, se cipőt

(A lányomnak vettem egy 24-es cipőt májusban, kb 1 hónapig hordta, szandálja már 25-ös, de van 26-os cipője is, spprcipő, az ilyen időre vettem mint most, a25-re adt mondta, hogy nyom)

ja és csak szeptemberben lesz 2,5 éves

2011. júl. 24. 15:58
 8/13 A kérdező kommentje:
Akkor jó fej a boltos ismerős, mert ő azt mondta, hogy az már az idei. Vagy neki sincs fogalma róla. :D
2011. júl. 24. 16:01
 9/13 anonim ***** válasza:
Az én lányom is 4-5 hónaposan kezdte a 74-est, most lesz két éves, és még mindig van pár 74-es cucca, igaz, már passzentos. És persze van 92-es is. Ez a számozás is össze-vissza van. Szerintem ráérsz ezzel. Ha meg nem árul, majd elmész egy másik boltba, talán nem csak egy van arra felé.
2011. júl. 24. 16:49
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Ez most egy komoly kérdés? Vagy viccnek száántad, hogy nyáron kell megvenni a téli ruhát, mert akkor nem lesz?
2011. júl. 24. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!