Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Így hogyan vegyek neki téli...

Így hogyan vegyek neki téli holmikat?

Figyelt kérdés

A problémám a következő: tegnap nézelődtem a boltokban, és már kint vannak a téli ruhák, overálok. Viszont már most hiányzik egy-egy méret. És boltos ismerős mondta, hogy most vegyek, mert őszre elfogynak.

De az a bajom, hogy most még fogalmam sincs, mekkora fog kelleni neki télen?

Februárban lesz majd 1 éves, tehát elméletileg 80 vagy 86-os méret. De iszonyatos gyorsan nő, már 1 hónapja 74-es ruhákat adok rá, pedig csak 5 hónapos.

De ha most nem veszem meg, akkor télen meg nem lesz. Vegyek most 86-ost? Vagy várjam meg, mekkora lesz, aztán próbáljak meg használtan venni?

2011. júl. 24. 15:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Á, hülyeség, mindig van!

Sőt sokan otthon előveszik a tavalyról maradtat ősszel amikor lepakolják a téli ruhákat, látják hogy ez biza kicsi a csemetére, és a neten próbálják elsózni. Biztos hogy fogsz kapni, a boltos meg csak átvert.

2011. júl. 24. 22:42
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Még mindig ökörségnek tartom, hogy július végén már szinte egyáltalán nem lehet nyári ruhákat kapni!!! Mi van, ha épp kinövi? És nem csak valami kis bababoltban, hanem pl. C&A, Tesco. Mindegy, szerintem úgyis használtat veszek, olyan szépek vannak a Teszen! :)
2011. júl. 25. 07:03
 13/13 anonim ***** válasza:
59%
Én C&&- párti vagyok, vagy ha használt, akkor turi, de úgy nem vennék truhát, hogy az anyagát sem tudm megfogni
2011. júl. 25. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!