Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Más is így van ezzel? = ( =|

Más is így van ezzel? = ( =|

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy 13 évesen, azért már felnőtt fejjel gondolkozik az ember..Akárhova megyek egyedül, (gyalog persze) suliba, haza, stb.. úgy megbámulnak a pasik, hogy teljesen megijedek. Attól összeszorul a gyomrom, ha egy kocsi lassan hajt el mellettem.. úgy indulok el, hogy a telefonomba be van ütve, a 107... Egyáltalán nem öltözködöm kihívóan, sőt! De már félek egyedül elmenni a boltba is. :// Ti ezt hogy oldjátok meg? Van nálatok valami önvédelmi eszköz? És ha igen, hol veszitek? Bár lassan már az sem segít..mert hirtelen lefog két srác.... ááá nem bírom :S Annyira rosszat hallani mostanság.13L
2010. dec. 27. 14:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
pár évvel idősebb vagyok mint te,de barátnőmmel minden nap ilyeneket élünk át.a legroszabb hogy részeg emberek,vén taták, is ugyanúgy néznek,követnek beszólnak.mi nem csinálunk semmit,egyszerűen elmegyünk onnan ahol ilyenek vannak.ha meg odajön elküldjük a búsba.
2010. dec. 28. 17:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Vegyél acélbetétes bakancsot :) És ne lányokkal járkálj hanem pl. fiú osztály társ , idősebb srácok a suliból ..

14/F

2010. dec. 29. 19:28
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszi. (:

Csak az a baj, hogy "vidéki" vagyok.. bp-en van a sulim :S

Akkor is egyedül kel hazajönnöm.. Vagy a barátnőmmel, de ő idősebb nálam, és van hogy több órája van. :S

2010. dec. 30. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!