Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak ezzel a fiúval?...

Mit csináljak ezzel a fiúval? Lent.

Figyelt kérdés

15 évesek vagyunk.

Rászokott jönni egy osztálytársamra az, hogy elkezd ütögetni, pofozgatni. Egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni.

Többször közöltem vele határozottan, hogy fejezze be. Ez nem vált be. Aztán jött az, hogy mindig próbálok visszaütni, de mindig elkapja a kezem, múltkor majdnem kicsavarta. Egy kétszer sikerült tökön vágnom, vagy felpofoznom, de akkor utána jön nekem és kétszer akkorát kaptam.

Nem vagyok egy gyenge lány (átlaghoz képest), viszont ő sokkal erősebb mint én vagyok. Simán letud fogni.

2011. nov. 13. 16:35
 1/7 A kérdező kommentje:
kétszer akkorát kapok.*
2011. nov. 13. 16:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondanám azt, hogy tetszel neki, de nem tartalak annyira retardáltnak, hogy erre ne jöjj rá magadtól, úgyhogy a gond neurológiai vagy hormon eredetű agresszió. Szólj az osztályfőnöködnek.
2011. nov. 13. 16:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezt nem neked kell megoldanod.Ne üss vissza, mert gyengébb vagy, meg ne is menj bele a játékába .Szólj erősebb embernek vagy egy felnőttnek.Az mégsem járja, hogy kék zöld foltokkal mászkálj az utcán miatta.
2011. nov. 13. 17:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Biztos van valami barátod, akit meg tudsz kérni, hogy kapja el a tökeit annak a gyereknek.
2011. nov. 13. 18:16
 5/7 A kérdező kommentje:

Hát egy fiú haverom van, de őt ez nem érdekli, hogy őszinte legyek.

Egyszer mondtam neki, hogy igazán segíthetne nekem.. Persze nem segít.

Szerintem egyszerűen nem érdekli, vagy csak gyáva. Mert az a fiú erősebb nála.

2011. nov. 13. 18:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyszer én is verekedtem egy elég erős fiúval nos az a lényeg hogy határozottnak kell lennünk,taktikáznunk kell,elösször is oltsad le és én pl azt csináltam hogy kirugtam alóla a széket.enyih
2011. nov. 15. 21:31
 7/7 anonim válasza:
öldd meg =D de komolyan,én tutira azt tenném :D 17 vagyok és pszichopata =D
2011. nov. 20. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!