Mit tegyek ezzel a szemétláda fiúval?
Van egy fiú, aki régen a legjobb fiúhaverom volt. nem is olyan régen még a tanévben, de mostmár megutáltamna szval
mondta a barátnőm h mondta neki a srác h idegesítő vagyok mge h sosem voltunk jóba, meg csak azért hívott h ne menjen egyedül
és most a tények:
1, sosem tudja h mit akar, állandóan ő cseszeget meg h menjünk 1ütt haza (ezt az LB-m is megmondja!!) és ő írt sms-t h idézem''örülök h összejöttünk, aludj jól'' megmég az elején volt valami, de meg akartam mondani neki h nem akarok vele járni de ő mondta előbb h nem akar járni velem. itt tökre örültem,de most mindenkinek azt mondja h én akaszkodtam rá. és annyira megutáltam h most azt a lányt is jobban csipázom aki kikarmolta a karom
És amúgy a srác még ballagási próba után felhívott magához beszélgetni. Mit tegyek ezzel a szituval? 13/L
HE ????
sztem beszeéd meg vele h mégis mi a f-asz van akk ?
ennél nagyob gondod ne legyen ...
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!