12 eves lanyommal hogyan beszelhetnem meg a noi dolgokat?
Szia!Mint egy 17éves lány próbálom elmondani,velem mi történt,hátha ebből tudsz valamit felhasználni!
Én is 11 és fél éves voltam,amikor először megjött!Szégyeltem,féltem,nem mertem kimondani,hogy igenis én már nagylány vagyok.Nem értettem,hogy a körülöttem lévő női rokonok ettől miért vannak oda olyan nagyon.Hiszem én vérzek és nem ők nem nekik kell elviselni.Bár nekem mai napig anyukám sokat segít mindenben.Fél évvel ezelöt vesztettem el a szüzességem,az első az volt,anyukámnak szóltam!Persze egy kicsit szégyeltem, vagyis inkább féltem a reakciójától,de úgy fogadta mint egy barátnő!Persze elmondta hogy vigyázzunk,mindig szóljak ha csak 1-2 nap eltérés is van a havi vérzésembe.Szóval teljesen toleráns,segítőkész!
Rengeteg tini,kamasz lány,nem mer az édesanyjával beszélni,nem csak hogy a szexről,egy egyszerű párkapcsolatról sem!Azt hiszik ők már nagyon nagy lányok(13-14) évesen!
Mint én is hasonló korú csaj,próbálj meg vele mint barátnő dumcsizni.Mondjuk vigyél be egy nagy "láda" fagyit a szobájába,két kanállal!Ajtó becsuk és először csak a szokásos" Mi van a fiúkkal?"kérdést tedd fel,majd lassan mennyél bele abba a témakörbe,amit te szeretnél.Mire a fagyi elfogy,megnyílik.
Velem is ezt csinálta anyukám és bevált!
Én nem a suliból tudtam meg mi az a szex,abortusz,fogamzásgátlás és a többi,hanem 12-13 éves koromba anyutól!!
Sok sikert
Teljesen természetesen.
A szexre, masztira is ki kell térni, mert a 12 éves lányt már nagyon érdekli és bizonyára rendszeresen kielégíti magát.
Ki kell térni a szex következményeire, védekezésre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!