Csajok! Ti hány éves korotokban keztétek sminkelni magatokat? 12 éves korban normális h csak bulira, céges rendezvényekre és ünnepségre sminkelem ki magam? Ez sok vagy kevés ennyi idős korban?
de nem ilyen korban :)
Majd 15-16 éves kortól, szépen enyhén. A kérdező most még nagyon az elején van a nővé válásnak, és a smink jó esetben a nőknek való, azoknak, akik már teljesen megélik a nőiességüket, és fejben-testben kifejlődtek. :)
Nem szabad elfelejteni, hogy alapvetően a nászra csábítás egyik eszköze, és nem hiszem, hogy ilyen korban jó lenne az "ágyba rángatlak" magatartás :)
Egy gyereken, vagy gyerek-nőn sajnos nevetségesen, vagy szörnyen hat.
Én 13 éves vagyok, hétköznapra szemcerka halványra satírozva, spirál és szerintem kicsit sok, majd váltok...
Ha koncertezünk a kórussal kicsit lealapozom meg púderezem magam pluszba, hogy a reflektorfényben ne csillogjon annyira a bőröm. Amúgy a céges rendezvényen nagyot mosolyogtam:D
Kedves Válaszolók, akik le babázták a 12 éveseket!
Én is 12 vagyok. Imádoma sminkes videókat. Szülinapomra majd szájfényt fogok kapni, ami nem sok. És nem a játszótéren van a helyünk. És légyszives, attól hogy egy 12 éves lány kicsit sminkeli magát, attól még nem qurwa. Alkalmakra lehet sminkelni magunkat. Én nem sminkelem magam, de mindegy. És amúgy mit értesz buli alatt? Remélem semmi rosszat....
Igaz, hogy már lassan nyolc éves lesz a kérdés, de úgy érzem, válaszolnom kell.
Ha jól számoltam, napjainkra a tizenkilencedik-huszadik életévedet taposod, tehát négy-öt évvel vagy idősebb nálam (pont, mint a nővérem, hehe). Gondolom, azóta sokat változott a véleményed az akkori önmagadról, s már másként gondolkozol, mint akkor, azonban úgy gondolom, ne fesse magát semmilyen módon egy tizenkét éves KISLÁNY.
Egyáltalán nem használok semmilyen sminket, mert csak elcsúfítaná és még jobban tönkretenné az egyébként is elég kényes és pattanásos bőröm. Természetesen használok bőrbarát kozmetikumokat az arcbőröm megfelelő ápolására (s szerencsére kezdenek eltűnni az idegesítő és csúnya pattanásaim), de nem fedem el a pattanásaimat, bőrhibáimat alapozóval és egyéb kenceficékkel, mivel nehezebben múlnának el, s az is előfordulhat, hogy még jobban begyulladnak, tehát minden szégyenérzet nélkül megyek emberek közé, igényesen szedett szemöldökkel, és tiszta arccal. :) Néhány volt osztálytársam egyébként előszeretettel festette ki magát, de nevetséges majomnak nézett ki mindegyik a szempillaspiráltól összeragadt szempillákkal, a bőrszínüknek nem megfelelő színű alapozóval, a túl hangsúlyos szemöldökükkel, a feketével kihúzott szemükkel, elcseszett tusvonalaikkal, erős szemhéjfestésükkel (mellesleg színben egyáltalán nem illett az arcukhoz, volt egy osztálytárnőm, akinek elég barna a bőre, és egyik nap rikító kék színű szemhéjjal jött iskolába, jól kiröhögtük), és a lepattogzott, letörött körmeikkel. :D Azt hitték, hogy így nagyobbnak és szebbnek tűnnek majd, de valójában mindenki (teljesen jogosan) kis tiniribizlinek kiáltotta ki őket, és a hátuk mögött mindenki röhögött rajtuk. :D Hálát adok azért, hogy idén megyek gimnáziumba, így nem kell többé találkoznom velük. :) Remélem, azért a középiskolában valaki szól nekik, hogy igencsak idiótán néznek ki (egyébként valóban nem túl okos egyik sem), s ha már annyira kikent-kifent pofival akarnak iskolába mászkálni, bízzák sminkesre a dolgot. :)
Szerintem rajtad is biztos röhögött az értelmesebb része az osztálynak, illetve iskolának, sajnos tapasztalatból mondom, igazán nevetséges és ringyós kinézetet tud adni egy elcseszett smink, főleg akkor, ha egy kislány fizimiskájáról van szó. :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!