Hány éves korotokban kezdtétek el sminkelni magatokat és mivel?
Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 16:02
1/14 anonim válasza:
19 éves vagyok de még nem kezdtem el, mert még nincs szükségem rá :) Majd talán 30-40 évesen :)
2/14 anonim válasza:
én 19 vok és már erőteljesen sminkelek!
Amúgy 14 éves koromba kezdtem el,de akkor még csak szempillaspirállal.
3/14 anonim válasza:
Én 14 évesen kezdtem el de csak szemcerkát használtam és egy kis fedőkrémet a szemem alatti karikákra(örököltem és eléggé látszik) de csak most 19 évesen kezdtem el használni szemhéj festékeket.
4/14 anonim válasza:
12évesen.
alapozó, púder, szemhéjfesték, tus, szempillafesték.... ami a szememen volt az mind fekete, akkoriban goth voltam.. :'D
5/14 anonim válasza:
13 évesen,szemceruzával,szempillaspirállal és szájfénnyel :)
6/14 anonim válasza:
12 évesen kezdtem, fekete szemcerka, szemhéj festék. Azóta sem fejlődtem tovább:D
25L
7/14 anonim válasza:
12-13 valahogy így. először csak szemceruza aztán szemhélypúder és így jött sorba. :)
8/14 anonim válasza:
13: átlátszó spirál, szájfény, 14: alapozó és spirál. azóta is. 17 vagyok.
9/14 anonim válasza:
12 évesen, de akkor csak szempillaspirál, ez évekkel később bővült szemcerkára, majd alapozó + szemhélypúder. Ma csak szemceruza és spirál, a többit fölösnek tartom...
10/14 anonim válasza:
hát ugy igazán 15 évesen és most hagytam abba azt a nagyon erös sminket mostmár szolidabbat csinálok csak és kizárolag tust használtam és azt fogok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!