Csajok! Ti hány éves korotokban keztétek sminkelni magatokat? 12 éves korban normális h csak bulira, céges rendezvényekre és ünnepségre sminkelem ki magam? Ez sok vagy kevés ennyi idős korban?
Utolsó előtti !
Én erre nem lennék büszke 12 éves taknyos létemre.
Utolsó elötti. Szerintem te fogsz ráncosabb lenni 10 év múlva mert hahó találtak már fel olyan krémeket amelyek pont a ráncokra vannak. És egy nő szebb kisminkelve mint normál arcal. Ha meg mégsem akkor van ráncfelvarrás. [link] Megmondanátok erről a nőről, hogy kb. 75 éves? Erről ennyit.
22/F
Uhh...
Én egyetlen egyszer, 14 éves koromban kihúztam a szemem az iskolába menet, anyám egészen a buszmegállóig ordított velem, na nyugi addigra lesírtam....utána 16-17 évesen mertem legközelebb...most is csak alapozót meg szempillaspirált használok, kivéve karácsonykor, akkor valami csillámlósat is felrakok a szememre...25 vagyok...
Szerintem 12 évesen még véletlenül se sminkeld magad, tök felesleges.
Huhh ti mekkora bunkók vagytok...
A témához visszatérve én rég voltam 12, pont 12 éve. Kilakkoztam a körmömet halványszürkére és úgy mentem suliba. A fizika tanár előrébb vette a párolgás támakörét és rajtam gyakorlatozott az acetonnal :D Vicces volt, de tanultam belőle. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!